Sajnos elég ritkák az ilyen tematikus éttermek, ahol kizárólag egyféle stílusban főznek. Itt nagyszerű mexikói ételeket készítenek, ráadásul a bőséges kínálatból igen nehéz volt választani. Ez arra késztet, hogy visszalátogassak egy másik alkalommal is. A tálalás is nagyon ötletes volt.
Az étterem igazán hangulatos, amikor megérkeztünk a párommal a pincér azonnal gyújtott egy mécsest az asztalon. A felszolgálók kedvesek, segítőkészek voltak mindvégig.
Nagyon hangulatos hely, az ételek és italok minősége kiváló, a személyzet nagyon kedves és segítőkész :) ajánlatuk alapján kóstoltuk meg a mexikói fogásokat és nem csalódtunk :) szuper hangulat, szuper minőség és kiszolgálás :) plusz jó pont, hogy az étlapon fel van tüntetve, hogy mennyire fűszeresek, mivel én nem vagyok járta a mexikói ízvilágban nem ért meglepetés, mikor kihozták, amit rendeltem :) sok ilyen hely kellene még a környékre :)
A férjemmel és a kislányommal kimondottan a mexikói ételek miatt ültünk be ide. Ami egy 3,5 éves gyerekkel a legfontosabb: ennyire gyerekbarát étteremmel én még nem találkoztam! A kislánynak hoztak mesekönyvet, amikor nekünk az étlapot. Mivel kislány, italába rózsaszín szívószálat kapott, és hercegnős evőeszközt, az ételt Hello Kitty-s tányéron, gyerekszalvétáról, gyerekmintás alátétről nem is beszélve!
:) Az ételek nagyon finomak, igazi mexikói ízek, és bőségesek, ár/érték arányban is megfelelő. Az egyetlen kifogásolandó részünkről: az italok nagyon drágák!
Évek óta, évente 2-3 alkalommal kifejezetten az étterem kedvéért megyünk Keszthelyre. Több mexikói éttermet is kipróbáltunk már szerte az országban, de ehhez hasonló színvonallal sehol nem találkoztunk. Színvonal alatt értendő az ételek változatlanul kiváló minősége, valamint a kedves, barátias kiszolgálás.
Sajnálatunkra a Fő tér rekonstrukciója miatt majd két évig nem működött, de hál' istennek újra látogatható az étterem; megújult és kibővített teraszárol az átépített Fő térben gyönyörködhet a jóra és szépre fogékony vendég, nagy melegben pedig légkondícionált teremben kortlyolgathatja üdítő italát a bőséges adag elfogyasztását követően.