Nagyon kulturált reggeliző hely. A hangulatos kiülő terasz és beülős rész is várja az vendégeket. Fontos, hogy cigizni a reggeliző egész területén tilos, ez azonban szerintem kedves gesztus. Ár-érték arányban megfelelő, Balatonhoz képest nem drága. Laktató, nagy adagokat adnak modern tálalással.
Még a párom is, aki nagyétkű, jól lakottan távozott a helyről. Nagy a kínálat mind az életek, mind az italok tekintetében. Vegetáriánusként is találtam fogamra valót. Külön kiemelném a virusölő koktélt, ami nem csak hangzatos, de rendkívül finom és egészséges is.
Ellátás nélküli helyen szálltunk meg a városban, és mivel korábban nem villásreggeliztünk kávézóban, körülnéztünk a lehetőségek között. A Part kávézóról nagyon gusztusos képeket találtunk: tojásételek, kávékülönlegességek, friss gyümölcslevek szerepeltek rajtuk. Nem csalódtunk: ugyanazt kaptuk, amiket a képeken láttunk.
Rántottát és sajtos-sonkás omlettet ettünk, a nem mindennapi kávékínálatból pedig a szicíliai narancsos kávét kóstoltuk meg. A tojásételekhez friss bagettszeletek és zöldségek jártak, maga a tojás mennyisége pedig ízlés szerint választható volt. Kezdd itt a reggelt, biztosan vidáman és energikusan folytatod a napod!