A Segreto Cukrászdával Zalakaroson már találkoztunk, a fürdő lobbyjában van egy csinos kis kávézójuk. A központjuk, maga a cukrászat és itt a mintaboltjuk viszont Keszthelyen található. Az Édes Napok Fesztiválon is találkoztunk velük, Budapestre is elhozták a süteményeiket, amelyek többsége saját kreációjuk, egyedi különlegesség.
A Segreto di Otello enyerte a Balaton desszertje címet 2024-ben, amelynek kék színei a Balatont idézik, és nagyon csinos a kerekded megjelenése, elegáns textúrája is. Otello szőlő, szeder és málna mousse rejtőzik a közepében, ropogós keksz alapon (1690 Ft). Érdekesség, hogy készült egy olasz film is ugyanezzel a címmel 2015-ben. A többi sütijüket is szívesen megkóstolnám, Sacher kocka, Fragola - epres szívdesszert, Mascarpone és szeder torta, Csupa-csokis coccolatto, illetve volt egy erdei gyümölcsös cukormentes süteményük is a kínálatban. Családi vállalkozásként működnek, s ha jól vettem le a hasonlóságot, anya és lánya szolgáltak ki bennünket.