Kiváló 2015. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. február 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon hangulatos modern stílusú borbár, ahol a borkínálat a Balaton környéki borászatok termékeire korlátozódik. Az ételeik alapanyagát is közeli termelőktől igyekeznek beszerezni, ami nagyon jó hozzáállás. Úgy gondoltuk, kipróbáljuk a saját recept szerint szerint készített hamburgerüket. És nagyon ízlett. A savanyú uborka pont jól illik a húspogácsához, amit egyébként nem sóznak-fűszereznek agyon és mégis ízletes. Mellé házi sült krumplit rendeltünk házi készítésű ketchuppal, ami páratlan volt. A krumpli sózás nélkül is finom volt. Az pedig sajnos még ritkaság, hogy a bárok éttermek saját ketchuppal álljanak elő, pedig nagyon jó ötlet. A kiszolgálás figyelmes és a tálalás pedig ötletes. Vissza fogunk térni.