Kiváló 2018. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. július 31.
elég sok éttermen látogattunk már meg kisebb-nagyobb sikerélménnyel. A keszthelyi Tompos étterembe is csak a szokásos érzésekkel tértünk be. A hely környezete nyugodt és kellemesen csendes. Parkolás is könnyű. A belső elrendezés tágas és hangulatos. A kiszolgálás nem túl gyors, de kedvesek a pincérek. Az ételválaszték nagy és változatos. Mi két különböző halételt rendeltünk és nem csalódtunk, sőőőt...! A harcsapaprikás, ill. a lazac nagyon finom volt. ez utóbbi még véletlenül sem volt száraz. A tálalás is szemkápráztató volt és a mennyiséggel sem volt problémánk. Az ételek árfekvése mondhatni közepes, de megéri, amit kapunk érte. Biztosak vagyunk abban, hogy még visszatérünk ide.
Először 2020 ban játunk náluk. Amikor Balaton közelében járunk mindig visszatérünk. Kiváló az étel. A mennyiséggel is jól lakunk. A kiszolgálás is tökéletes.
Nagyon sajnljuk, hogy egy ilyen szörnyű ebd részesei lehettünk. Semmi nem bolt jó . Fel sem tudom sorolni , nincs is rtelme.Biztosan következőbe nem ide jövünk .