Kiváló 2018. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 29.
Balatoni hétvégénken véletlenül akadtunk férjemmel, az étteremre. Feltűnő volt, hogy sok kocsi állt a parkolóban.Ez már biztató kezdet egy étteremnél.Szállásunkra érve telefonon foglaltunk asztalt.Már ekkor nagyon kedvesek voltak. Kiderült kisebb esküvő is van a kért időpontban ,de azért tudnak asztalt biztosítani. Több teremből állt az étterem. Mindenhol sokan voltak. Az étlap kiváló. Ételkülönlegességek is találhatók rajta. Az árak elfogadhatóak. Az ételek nagyon finomak. Minden nagyon ízletes volt, de a koronát a desszert tette fel az estre. A kiszolgálás az esküvő és a telt ház ellenére is gyors volt.Ha legközelebb a Balatonon járunk, biztos újból elmegyünk a Tompos étterembe.
Először 2020 ban játunk náluk. Amikor Balaton közelében járunk mindig visszatérünk. Kiváló az étel. A mennyiséggel is jól lakunk. A kiszolgálás is tökéletes.
Nagyon sajnljuk, hogy egy ilyen szörnyű ebd részesei lehettünk. Semmi nem bolt jó . Fel sem tudom sorolni , nincs is rtelme.Biztosan következőbe nem ide jövünk .