7. helyezett városi Egyéb látványosság közül
Kategória Egyéb látványosság
Keszthely-felirat Keszthely bemutatkozása
A Keszthely feliratot 2017-be adták át, mely azóta közkedvelt selfi pont lett a turisták körében. Az átadás után újra üzembe helyezték a balatoni szökőkutat is. A szökőkút újraindiítását a város első írásos említésének 770 éves évfordulójára időzítették.
Kihagyhatatlan 2023. november 26.a párjával járt itt
Keszthelyen, ha tehetjük, mindig lesétálunk az Erzsébet királyné sétányon keresztül a Balaton partra. A Keszthely felirat már évek óta itt van, innen szép látvány a Keszthelyi öböl, a hullámzó Balaton. Több hattyú, vadkacsa úszik ki a part szélére, és érdemes a mólón kisétálni a hajóállomáshoz.
A parkban rózsalugasban is gyönyörködhetünk, most, mikor ott voltunk novemberben, akkor is nyílt néhány.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 54 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.