A Kakadu Wellness Hotel egyike a térség minden igényt kielégítő egész évben nyitva tartó leghangulatosabb családi kishoteleinek, mely kb 500 méterre van a Balatonparton épült új szabadstrandtól.
A hotelben két éjszakát töltöttünk. A szoba kényelmes, azonban a tisztaság kifogásolható. A Tv-ben mindössze kettő csatorna volt fogható, ami rossz idő esetén, mikor az ember nem tud kimozdulni, elég lehangoló. A hűtő alig üzemelt. Az emeleti folyosók nagyon levegőtlenek, párásak. A wellness rész teljesen rendben volt, a medencék kellemesek, ahogy a kert is.
Szuper volt, hogy lehetett csocsózni és pingpongozni is. Az ételek nagyon finomak voltak, különösen a szilvás gombóc! ! ! azóta is sokszor az eszünkbe jut! :) Azonban kissé lehangoló volt, hogy minden alkalommal kellett kérnünk egy kancsó vizet, mert nem volt természetes sem a reggelinél, sem a vacsoránál, hogy kint legyen az asztalon. A személyzet kedves, segítőkész.
A szálloda csendes nyugodt környezetben helyezkedik el. Közel van a városközponthoz. Kicsi város, de egy jó nagy sétára kiválóan alkalmas. A bogármúzeum, a marcipánmúzeum a kastély igazi látnivaló. Két éjszakát töltöttünk a Kakadu Hotelben. A szobák tiszták,igényesek. A svédasztalos reggeli finom, sok, egyszerűen kiváló.
A vacsora finom volt. A wellness része a hotelnek gyönyörű. Mi hét közben voltunk, így nem kerültünk zsúfoltságba ami nekünk nagyon tetszett. A személyzet barátságos, segítőkész, kedves. A fürdőben a medence vize hideg ami egy kis negatívum. Hiányzott az hogy a szobánkhoz nem járt köntös amire rendelésnél fel sem figyeltünk. Miért nem jár minden szoba vendégének köntös ha a fürdő vendége? Összességében szép és jó hely, többször meg fogjuk látogatni.
Januárba voltunk a hotelbe! A személyzet kedves volt! Minden nekünk jó volt,mivel hét közben voltunk a hotelbe! Igy kényelmes volt,talán tizen ha voltunk! Ha többen lettünk volna biztos már gond lett volna a wellnes igy kellemes volt! A reggeli jó volt a vacsora hagyott kivetni valót! Egy felújitás ráférne a szobákra! Összességében ennyi!
Kényelem (szoba) értékelése azért lett jó, mert az ágyak kemények, és nem mindenki szokott a kemény ágyakhoz. Számomra nem volt olyan kényelmes. Viszont a szobákba is működő wifi, és a kábeltévé miatt az összességében megadnám a kiválót. A Helikonon gondolkodtam, de a velük szemben a Kakadu korrektebb (részletes) ajánlatot kaptam, így ők nyertek.
Illetve a Kakaduban volt pezsgőfürdő. Az apartman jelleg jó ötlet. A személyzet segítőkész, informatív. A wellness részlegük nyáron jobb lehet, de így is meg voltam elégedve. A pezsgőfürdő és a finn szauna jött be leginkább. A medence kialakítása érdekes és ötletes, bár a vize hideg volt, így ezt is inkább nyáron ajánlanám. Bár egyszer így is bemerészkedtem. Nem minden volt közel, de az első nap adtak térképet,bejelölve a lényeget, így nem kellett a telefonnal vacakolnom. Összességében elégedett voltam. Egyszer egy nyári wellness is meg kellene ejtenem.
A - kedves személyzet és kiszolgálás ellenére - a szoba felszereltsége a félpanziós ellátáshoz nagyon gyenge volt: fazék van, de nem volt fakanál, kiskanál, evőeszközök, tányér kettő volt, de kellett cseréltetni, mert nem voltak tiszták. Ami még esetleg hátrány, az a hatalmas páratartalom a folyosókon.
Az épület tiszta, kulturált környezetet biztosít a pihenésre vágyóknak. Bármikor szívesen visszamennénk mindezek ellenére is. A személyzet segítőkész, jól informált volt, minden kérdésünkre azonnal tudtak válaszolni, abszolút partnerek voltak.
Harmadszor jártam a hotelben, reményeim szerint nem utoljára. Eddig éppen a hely nyugalma és a szolgáltatások jó minősége miatt választottam. Ez az utolsó alkalom nem volt olyan nyugalmas, mivel sok gyerekes vendég volt. Viszont a hotel nincs felkészülve a gyerekek nyüzsgésére.
A medence kicsi ahhoz, hogy ott több gyerek ugráljon, (amit egyébként tábla is tilt), a jakuzzi pedig végképp nem arra való, hogy ott pici gyerekek pacsáljanak, adott esetben nagyokat kortyolva a vízből, amiben 8-10 felnőtt üldögél. Talán erre fel kéne hívni a figyelmet, mert így sem a gyerekkel érkezők, sem a nyugodt kikapcsolódásra vágyók nem azt kapják, amit vártak. A személyzet most is kedves és korrekt módon próbált úrrá lenni a helyzeten.
Nagyon készségesek voltak, reggeli tökéletes volt. Figyelték minden kivánságunkat. Sajnos a hely kezd korosodni, lejáro kilincs, hibás trezor, kopott ágyhuzat, leeső szappanadagolo, stb. A jakuzzi kegyetlen fertőtlenítős, marja a bőrt. A nagymedence kiválló. Szunyogháló elférne az erkélyajtón a szobákban. A TV vicc kategoria a 40!
A vacsora elég szolíd volt, a mennyiségét illetően. Az italfogyasztásról nem irattak alá semmit, utólag derült ki, hogy egy kockás füzetben vezetik, abban sem jól, mivel más fogyasztását akarták velünk kifizettetni. Habár a főnöknőnél fizettünk, bankkártyával, semmiféle számlát nem adott. Időnként szólni kellett, hogy a szaunát kapcsolják be. A jacuzzi időnként elég klóros, habos volt.
A hotel családi házas övezetben, csendes helyen található, kisebb sétával a belváros és a Balaton part is elérhető. Nagyon tetszett a hotel különleges kialakítása. A fürdőrész a híddal és a hatalmas zöld növényekkel mediterrán hangulatot árasztott. A jakuzzi és a medence kifogástalan volt, és az esti fürdőzés kifejezetten hangulatos volt ebben a környezetben.
A tetőteraszról csodás kilátás nyílt a városra. A szobával kapcsolatban egyetlen megjegyzés: nem volt szúnyogháló az erkélyajtón. A svédasztalos reggelinél egy kicsit nagyobb választék jobb lett volna, de így sem maradtunk éhesek, a két vacsora pedig nagyon finom és laktató volt. A személyzet minden tagja nagyon kedvesen és segítőkészen tette a dolgát, ennek köszönhetően nagyon jól éreztük magunkat.
15 hós babával mentünk és kérés nélkül be volt készítve a babaágy. Nagyon elégedettek voltunk MINDENNEL. A vacsora pozitív csalódás volt, 2 féléből lehetett választani, de nagyon finom volt! A reggeli is megfelelt, pótolták amit kellett, a recepciós kedves volt, vidám, segítőkész. A szoba szép volt, igényesen berendezett.
Még lift is volt a hotelben, ami külön pozitív, mert pár emeletre nem szoktak liftre beruházni. Egy dolog okozott csalódást, a korlátlan gyümölcsfogyasztásnál nem volt kirakva csak régi összeaszott mandarin, ami már elég öreg volt, és ehetetlen, pedig a pici babával számítottunk rá, hogy tudunk majd adni neki banánt vagy narancsot stb, de nem volt semmi. De ezen kívül minden rendben volt.