A Silatti Panzió és Apartmanház Keszthelyen, csendes környezetben közel a Balaton-parthoz és a városközponthoz található. A part mindössze 400 méterre található és a központ is elérhető egy 10 perces sétával. Keszthely látnivalóit és a környék kirándulóhelyeit is könnyedén eléri szálláshelyünkről.
Szobákat és apartmanokat kínálunk vendégeinknek, széles választékban. A panziónkhoz kültéri medence és napozótér, zárt parkoló, wifi kapcsolat, gyerek játszósarok tartozik, ezeket vendégeink ingyenesen vehetik igénybe. A tetőtéri szobák klímával felszereltek, apartmanjainkhoz pedig terasz vagy erkély tartozik. A szobák és az apartmanok síkképernyős TV-vel, hűtővel, WC-vel és zuhanyzóval rendelkeznek. Kisállat elszállásolható, de ez extra költséget jelenthet, kérjük érdeklődjön ezzel kapcsolatban. Bővebb információ és ajánlatkérés: www. silatti. hu Árainkról érdeklődjön a weboldalunkon, ill. elérhetőségeinken!
Az utolsó pillanatban és olcsóbb híján választottuk ezt a szállást azért, hogy 3 éjszakát a Balatonon töltsünk elsősorban túrázás miatt. Mivel tisztában voltunk vele, hogy ez egy pénztárcabarát szoba ezért nem voltak óriási elvárásaink. Igazából nem is lett volna baj a szobával, ha lett volna az ablakon szúnyogháló, na nem a szúnyogok miatt, hanem a bogarak miatt.
Első éjszaka arra ébredtem, hogy mászik a hátamon valami, amit sikeresen szétnyomtam, majd második nap már láttam is ahogy egy másik bogár mászik először a karomon majd az ágyon. A falon megbújó szöcskéről már nem is beszélve. Nem tudom, hogy a bogarak az ablakon keresztül jöttek be, esetleg máshol, mindenesetre ez számomra elfogadhatatlan. Maga a szállás inkább felújításra szorul, mint felújított. A medence pedig még véletlenül sem így néz ki, mint a képen, mostanra már kopott, bealgásodott és amúgy is inkább gyerekre szabott.
Egy éjszakára szálltunk meg ebben a szép, keszthelyi családi panzióban. Már az elején jól indult, kicsit előbb érkeztünk meg ami egyáltalán nem jelentett gondot. A szállásadónk nagyon kedvesen beinvitált, megmutatott mindent, a szobánkat, az étkezőt, a zárt parkoló helyet és az egész szállást. A svédasztalos reggeli bőséges, friss és finom.
Tökéletes elhelyezkedés, 5 perc a part, 10 perc a sétáló utca. A tetőtéri szobában a klíma nagyon jól hűt, kellemesen lehet pihenni, mert nem az ágyra van irányítva. Az egész szállásra tisztaság jellemző, minden makulátlan. A terasz szuper, esti beszélgetéshez, borozgatáshoz kiváló. Ár/érték arányban is remek hely. Egyedül a szúnyogháló hiányzott, ha lett volna nem kellett volna a klímát annyit járatni.