A szállás néhány perces sétára található a Libás strandtól és a kikötőnél lévő sétáló utcától. Étterem és boltok a közelben vannak. Vasút mellett helyezkedik el, viszont a szobákban a pihenést ez nem zavarja. Kedves és segítőkész a személyzet. Nagyon tiszta, kényelmes és modern szobák jellemzik.
Kisebb és nagyobb gyerekekkel töltöttünk el 3 éjszakát, a felnőttek pihenése szempontjából nagyon hasznos volt az udvaron lévő játszótér, játék lehetőségek (csocsó, darts, biliárd, pingpong) valamint a kerékpár bérlési lehetőség is. A wellness részleggel nagyon elégedettek voltunk, szeles és hűvösebb időben is tudtunk kikapcsolni, lazítani.
Nagyon szép a panzió, a személyzet kedves, segítőkész, a szobák kényelmesek, a wellnes részleg nagyon jó! Ha mégis valami megjegyzést tennék az az lenne, hogy a medencék hőfoka lehetne egy picit melegebb, hiszen meleg időben vélhetően az ember a Balatonon van s ezeket a medencéket jó idő hiányában használná, de kellemetlenül hideg!
A reggeli bőséges, de lehetne változatosabb, mert 3 napon keresztül minden reggel ugyanaz volt a menü. Ezek ellenére bármikor visszamennék ide, mert jól éreztük magunkat!
5 napot töltöttünk el a szálláson július végén a családommal. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, minden igényünket kielégítette. Már az udvar rendezettsége is elnyerte tetszésünket, a szobák kényelmesek, tiszták. Minden szobához tartozik terasz és légkondi. A reggeli bőséges és finom. A wellness részleg is fantasztikus.
A szállás könnyen megtalálható, kényelmesen lehet parkolni, és már első pillantásra megnyerő: igényes kert, játszótér, medencék, szolár lámpák, a gyerekeknek már az udvar felfedezése is egy kirándulás. A ki- és bejelentkezés gördülékeny, a szoba teljesen rendben van, légkondi, hűtő, tévé is van.
A személyzet végtelenül türelmes és kedves! ! ! Strand, sétány, abc, kikötő kisgyerekekkel is bejárható távolságra van, a kisvonat megállója szintén, ami pedig elvisz a központig, így autó nélkül is lehet kirándulgatni. Ha megyünk még Keszthelyre, csakis itt fogunk megszállni :)
Szilveszterre vásárolt kuponnal voltunk az augusztus 20-ai hosszú hétvégén a panzióban. Hosszú harc árán értük el, hogy elismerjék a betegségem miatt lemondott 3 napot. A panzió fekvése a Balaton közelsége miatt kellemes, de a környék nem annyira felemelő. A panzió kertje gyönyörű, nem annyira a jacuzzi medencéje, abba nem kívántunk belemenni.
Viszont a szabadtéri medencék tökéletesek! A reggelik közepesen választékosak, az erkélyen csúfoskodó klíma hangosan megdolgozott a hőmérsékletért. Összességében jó volt. A sarki kocsma finom söre sokat dobott a hangulatunkon.
Helyes kis panzió, ami nem is annyira kicsi. Minden megtalálható itt ami egy aktív, sportos vagy épp egy nyugodt csendes kikapcsolódáshoz szükséges. A játékok mindenki számára ingyen hozzáférhetőek, lehet dartsozni csocsózni billiárdozni pingpongozni. A két külső medence mellett egy beltéri medence és egy jakuzzi is van.
A medencék nem túl nagyok; napernyők, nyugágyak veszik körül. Szauna, sókabin, fitneszterem szintén van. A szobák nagyon romantikusak, szépen berendezettek, tiszták. A fürdőszobák kicsit alacsonyabb színvonalúak, de a tisztasággal ott sincs gond. A panzió kiskertje nagyon hangulatos, padokon lehet itt üldögélni. A reggeli svédasztalos de elég egyhangú. A strandok néhány száz méteres sétával megközelíthetőek. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek a Tokajer Panziót!
Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyon jó helyen volt a szobánk. A konditerem jól kihasználható. Jakuzzi, belső és külső medencéket is igénybe lehet venni. Masszázsra is van lehetőség. Nekem a sószoba a nagy kedvencem. Nagy választékú a reggelijük. Kedvezményes belépőket is lehetett igényelni a recepción, ahol nagyon segítőkészek voltak.
Nagyon szép, sőt elegáns, tiszta panzió, kényelmes szoba, remek wellness szolgáltatás, gyönyörű környezet. bőséges, finom reggeli. Unoka látogatás során sokszor járunk Keszthelyre, több helyen is voltunk már, de legközelebb biztos, hogy újra ide fogunk jönni!
Nagyon tiszta, hangulatos a Panzió.A kertje bámulatosan szép.A wellness részlege is nagyszerű.A személyzet kedves,segítőkészek.Az ételek is finomak,és változatosak.