Hát látom nagyon sok dicséret van a panzióra! Sajnos mi nem így jártunk. Igaz nyeremény szállás lett volna ,de azért gondolom egy telefont . e-mailt eltudtak volna küldeni. Telefonon le beszéltük az időpontot,minden rendben,kutyát is vihetünk. Felcsomagoltunk. Oda érkezéskor kedvesen fogadtak.
Kitöltöttük a bejelentkezési lapot és utána közölték van egy kis probléma a wellness rész felújitása csúszik így azt nem lehet használni. De a Hévízi tóra tudnak adni kedvezményes belépőt. Na mi már itthonról úgy indultunk,hogy mivel a kutyát is visszük a férjem nem szereti a tavat. Mi pihenni megyünk elég az ott lévő wellness rész tökéletesen. Így ,mindjárt vissza is fordultunk közel 400km tettünk meg. Fáradtan haza értünk és lehetett kicsomagolni. Én úgy gondolom illett volna értesíteni,hogy ilyen probléma adódott igy is szeretnénk e menni ebben az időpontban. A szobában tudtunk volna ülni és tv-t nézni. Na ezt itthon is tudok kényelmesen. Vacsorához 3km kellett volna elkocsikázni. Mi csalódtunk a szállás helyben
Tényleg csak ajánlani tudom! A személyzet kedves, minden helyiség tiszta, nagyon igényes panzió. A wellness szuper! Szolárium, szauna, kondi gépek...Sok helyen jártunk már, de ez messze a legjobb! Volt Keszthelyen már óriási csalódás egy szállodában, de ez az a hely, ahova biztosan vissza megyünk. Köszönjük!
Sajnos csak egy éjszakát voltunk átutazóban! A személyzet kedves, a panzió tiszta, a jakuzzi nagy méretű, meleg vízzel...minden tökéletes, csak ajánlani tudom!!
Családdal és barátokkal voltunk a Panzióban. Amit a hirdetésükben ígértek, mindent megkaptunk. A kiszolgálás jó volt, a személyzet udvarias, és segítőkész. A szobák teljesen rendben, tisztaság mindenütt. Köszönjük a lehetőséget, amennyiben módunk lesz rá, szívesen visszatérünk. Üdvözlettel
Tavaly nyáron jártunk itt párommal. Mind a ketten meg voltunk elégedve a szállással. Jó helyen található,közel a vízpart. Habár közel van a vasútállomás,ennek ellenére nem lehetett annyira hallani a zajokat. A reggeli bőséges,kérésre bármit elkészítenek. A tisztaság rendben volt. A személyzet udvarias és segítőkész.
Panzióhoz képest rengeteg szabadidős szolgáltatással rendelkeznek,aminek legtöbbje díjmentes. Több medence is van,kültéri és beltéri egyaránt(meglepő hisz közel van a Balaton part),szaunák,jakuzzi,sókamra,konditerem, csocsó,kerékpár kölcsönzés, ping pong. Ami fizetős: biliárd,masszázs,szolárium. A szoba nem volt tágas,de 2 ember elfér bennük, a felszereltséggel nem volt probléma. Egy apró szépséghibája van csak a panziónak: nincs lehetőség helyben ebéd vagy vacsora elfogyasztására,pedig sokan ennének a szálláshelyen szerintem. Több negatívumot viszont nem tudok mondani,mindenkinek szívesen ajánlom. Abszolút ár-érték arányos.
Felejthetettlen öt napot töltöttünk a párommal együtt a panzióban. Nagyon jól éreztük magunkat. Finomak voltak a reggelik és hatalmas tisztaság uralkodott mindenhol. Külön élmény volt a Welness részleg használata a jakuzzi, a medencék, a sókamra, a szauna, konditerem és én még külön befizettem magamat egy kíváló relaxáló masszázsra.
Ajánlanám a masszázst is, hogy próbáljátok ki, ugyanis a sok sétától fájt a vádlim és a masszőr nagyon jól helyretette, nélküle egy tapodtat sem tudtam volna tovább menni. A strand is nagyon közel volt és még egy pozitívum volt, hogy a biciklikért, hogy használhassuk nem kellett külön fizetni. Ha rossz idő van, akkor is eltudja foglalni magát a panzióban az ember, mert van beltéri medence is és jakuzzi is és persze billiárdozni és pinpongozni is lehet. Életemben nem voltam még ilyen klassz panzióban! Köszönöm nekik ezt az öt felejthetettlen napot! Egy élmény volt! :)
Mi sem mutatja jobban azt, hogy mennyire elégedettek vagyunk a szállással, mint az hogy már 3 éve ide járunk. Mindhárom alkalommal ugyanazt az emeleti részt kaptuk meg. Külön öröm volt számunkra, hogy egy kicsiny konyha is tartozott a szobákhoz. Úgy is mondhatnánk, hogy egy kicsi lakást kaptunk teljesen felszerelve.
Tiszta, családias környezet,az udvar mindig rendezett, a medencék mindig tiszták voltak. Számunkra külön pozitívum a gyerek jakuzzi, amit imádtak a gyerekek. A szobák minden kényelmet kielégítenek. Mindig tiszták voltak és néha olyan érzésünk volt, mintha kis manók szorgoskodnának, soha nem zavartak minket. A svédasztalos reggelinél minden nap más és más került az asztalra, nem volt egyhangú az étkezés. Mindenben a segítségünkre voltak, bármit kérdezhettünk mindig tudtak segíteni. Nem kell külön kerékpárt bérelni, mert ez ingyen járt a szálláshoz.
Tiszta, rendezett környezet, gyönyörű szobák, kiválóan berendezett lakosztályok, igényes, szép bútorok, fantasztikusan előkészített, minden igényt kielégítő, bőséges svédasztalos reggeli. Fantasztikusan kedves tulajdonosok és személyzet! Mindig tiszta úszómedencék! Este későn fogadtak bennünket nagy szeretettel, kedvesek és rugalmasak voltak!