A Kristinus hotel országos viszonylatban az egyik legjobb szállás borrajongóknak. Két kritikai megjegyzésemet előre bocsátom, hogy utána nyugodtan átadhassam magam a méltatásnak. Az egyik probléma, hogy nincs hűtő a szobában, a másik, hogy a reggelit lehetne kicsit variálni, illetve a kommersz felvágottak helyett valami igényesebbet kitenni.
Némi meleg tojásfogás sem lenne rossz. Viszont maradva a reggelinél lássuk a pozitívumokat. Minden reggel volt lazac és pisztráng, továbbá a pince saját prosecco-ja, a Krisecco. Nos, lazaccal és habzó borral indítani a napot, az bizony egy életérzés. Fantasztikus kovászos kenyereket sütnek, többfélét, egyik jobb, mint a másik. A szobák gyönyörűek, egyszerre korszerűen és romantikusak. Be van készítve egy üveg Cabernet Sauvignon s két pohár. A bor ára (3200 ft) abszolút baráti. Van bormozi, lehet vásárolni a boraikból igencsak baráti áron, s beülni gyönyörű kristálypoharakból iszogatni saját elképzelés alapján készült tapióka chips borkorcsolyával a filmre. Mi a Bohém rapszódiát néztük meg. A „mozijegy” 590 ft, hadd ne mondjam, ez is úgyszólván ajándék. Nagyon jól válogatták össze a csapatot. Mindenki segítőkész és kedves, mindenki mosolyog. A szálloda éttermében lehet ebédelni és vacsorázni, a konyha országos viszonylatban a legjobbak közé tartozik. A 2 fős szoba egy éjszakára 30. 000 ft, ami nem kevés, de ezen a szinten korrekt díjszabás. Csodás három napot töltöttünk itt. Ajánljuk minden borrajongónak.