Kiváló 2023. februárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. február 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Pont egy éve jártam a Góréban először, nem sokkal a nyitás után. Akkor csalódást okozott: a hely designja, a koncepció ugyanilyen jó volt akkor is, de a konyha nem tudott megfelelni a kihívásnak és a beharangozó által magasra tett elvárásoknak. Akkor még szépen tálalt, látványos, de hibákkal teli fogások kerültek az asztalra. Szerencsére az, amit most tapasztaltam, mindezt nyilvánvalóan múlidőbe tette. Ezúttal egy tematikus estén voltam itt, amit a hely első születésnapja alkalmából tartottak. Az első alkalom óta "resetelték" a konyhát, séfet cseréltek (az új séf Kállai Csaba), és erre a tematikus estre meghívták vendégséfnek Mészáros Ádámot. Ezzel persze ismét nagyon magasra tették a lécet, amit viszont ezalkalommal könnyedén meg is ugrott az étterem. Olyan Michelin csillagos, hibátlanul elkészített menűsort tettek le az asztalra, amit évek múlva is emlegetni fogunk. A Góré megérdemelte a második esélyt. Az én személyes gasztrótérképemre ezzel a vacsorával biztosan felkerült a hely, szeretnék többször is visszatérni ide és másoknak is jó szívvel ajánlom.
Egy vacsoraestre érkeztünk, ahol a két Michelin-csillagos Mészáros Ádám volt a vendég chef, ráadásul az esemény egyben az étterem 1. szülinapja is volt. Kétségtelen, hogy az elmúlt évek egyik legjobb ételsorát ehettem, tökéletesen a helyén volt minden. 1 éve jártunk itt először, akkor valahogy...
Lenyűgöző ételek és tálalás, igazi gasztro-csemege minden olyan embernek, aki nyitott a fine-diningra ! Ha ilyen vagy, ott a helyed ! Gratulálok CHEF !
2022. február közepén nyitott az étterem. Néhány helyen olvastunk róla előzetesen, miszerint Dél-Magyarország csúcsétterme lesz, emiatt kíváncsian, és várakozással telve érkeztünk. Csak az előételre 40+ percet vártunk, és ez alatt az idő alatt egyszer sem kért elnézést senki a várakozásért, és...