Kiskörei kilátó Kisköre

Kiskörei kilátó KisköreKiskörei kilátó Kisköre
Kiskörei kilátó KisköreKiskörei kilátó Kisköre
22 fotó

Kiskörei kilátó Kisköre bemutatkozása

A Tisza-tó egyik új kilátója 2021-ben épült, és két összefordított hajótest képét ábrázolja. Tetejéről madártávlatból leshetjük meg a kiskörei kikötő eseményeit és természetesen magát  a Tisza-tavat. A kilátót 4 épület veszi közre, köztük a Nyaralóhajózás vendégfogadó irodája, de a vízirendőrök irodája is itt található.

3 vendég értékelése alapján

67%
Érdekes
33%
Kihagyható
Időpazarlás

3 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Tisza-Tavi Isteni Vendégház Abádszalók - Napi ár
La Contessa Szilvásvárad - Szilveszter
La Contessa Szilvásvárad
Kérd ajánlatunkat!

Kiskörei kilátó Kisköre vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 830 városban járt márFelfedező - 2600 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51283 feltöltött kép
Érdekes 2024. július 21.a párjával járt itt
Pár kilátót bejártunk a környéken, de ez a legjobb, tehát dicséretet érdemel. Nem túl fáradtságos felmászni rá, mégis elég magas, kiemelkedik a tájból, és érdemes felmenni, körülnézni. A környék elég érdekes autózás szempontjából, a hallépcsőnél is, az erőműnél is, meg itt ki van írva, hogy nem lehet behajtani, csak engedéllyel vagy csak ezeknek vagy azoknak.
Kiskörei kilátó Kisköre - Külső képKiskörei kilátó Kisköre - EgyébKiskörei kilátó Kisköre - EgyébKiskörei kilátó Kisköre - EgyébKiskörei kilátó Kisköre - EgyébKiskörei kilátó Kisköre - EgyébKiskörei kilátó Kisköre - Külső képKiskörei kilátó Kisköre - Külső képKiskörei kilátó Kisköre - Külső képKiskörei kilátó Kisköre - EgyébKiskörei kilátó Kisköre - Külső képKiskörei kilátó Kisköre - Külső képKiskörei kilátó Kisköre - Külső képKiskörei kilátó Kisköre - Külső képKiskörei kilátó Kisköre - Külső kép
Még több kép (12 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 246 városban járt márFelfedező - 282 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2341 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2023. november 23.a párjával járt itt
Csodás, stabil és magas építmény ez a kilátó, melyet csónakok ihlettek. Innen aztán tényleg jól belátni a környéket még a kissé szemergős időben is! A vízlépcső is remekül látszott, így utunk arra vitt.
Még több kép (2 db) >>
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 1 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.