Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ez egy jó kilátó

Kiskörei kilátó KisköreKiskörei kilátó Kisköre a térképen

Érdekes 2024. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. július 21.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Pár kilátót bejártunk a környéken, de ez a legjobb, tehát dicséretet érdemel. Nem túl fáradtságos felmászni rá, mégis elég magas, kiemelkedik a tájból, és érdemes felmenni, körülnézni. A környék elég érdekes autózás szempontjából, a hallépcsőnél is, az erőműnél is, meg itt ki van írva, hogy nem lehet behajtani, csak engedéllyel vagy csak ezeknek vagy azoknak. De minden megkérdezett azt mondta, hogy nem kell ezzel törődni, be kell hajtani és kész. Ezt a kilátót is meg lehet közelíteni rendesen, és akkor csak pár méter a feljárat. Ikonikus építmény, ne hagyd ki, ha a környéken jársz!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (15)
Kiskörei kilátó Kisköre - Külső képKiskörei kilátó Kisköre - Külső képKiskörei kilátó Kisköre - Külső képKiskörei kilátó Kisköre - Külső képKiskörei kilátó Kisköre - EgyébKiskörei kilátó Kisköre - Külső képKiskörei kilátó Kisköre - Külső képKiskörei kilátó Kisköre - Külső képKiskörei kilátó Kisköre - EgyébKiskörei kilátó Kisköre - EgyébKiskörei kilátó Kisköre - EgyébKiskörei kilátó Kisköre - EgyébKiskörei kilátó Kisköre - EgyébKiskörei kilátó Kisköre - Külső képKiskörei kilátó Kisköre - Külső kép

Kiskörei kilátó további értékelései

2023.11.23a párjával
Kihagyhatatlan
Csodás, stabil és magas építmény ez a kilátó, melyet csónakok ihlettek. Innen aztán tényleg jól belátni a környéket még a kissé szemergős időben is! A vízlépcső is remekül látszott, így utunk arra vitt.
Népszerű szállások a környéken
Tisza-Tavi Isteni Vendégház Abádszalók - Napi ár
Tisza-Tavi Isteni Vendégház Abádszalók
47.047 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Őszi kiruccanás
Szent István Hotel Eger
74.990 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Nyugdíjas pihenés
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
60.520 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval