Felszolgáló személyzet minősíthetetlen

Thermál Étterem KiskőrösThermál Étterem Kiskőrös a térképen

Gyenge 2024. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2024. július 30.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
4 felnőtt ebéd igényét jeleztem, ebből 2 főnek a menüajánlatból kértem a tényleges asztalfoglalás előtt másfél órával ( délelőtt 11-kor). Fél 1-kor érkeztünk a korábban megbeszéltek szerint, amikor a megterített asztalokhoz mentünk, ránk szóltak, hogy azok a helyek foglaltak. Akkor gondolom mi is ide tartozunk. Hát nem. Jó, nincs probléma, leültünk egy le nem szedett asztalhoz (tányérok, evőeszközök, poharak használat után még az asztalon...). 10 perc alatt 3 pincér ment el mellettünk többször is, "üresen"... azt sem mondták, hogy pl. egy kis türelmet... vagy jó napot. Szóval felálltunk és eljöttünk. Jóllaktunk :((
Kiszolgálás:Szörnyű

Thermál Étterem további értékelései

2023.08.23
Finom ételek, hangulatos hely, a fürdőből is megközelíthető, ha a fürdőben járunk mindig itt étkezünk. Ár érték arány megfelelő, az adagok maximálisak, figyelmes, udvarias, gyors kiszolgálás, csak ajánlani tudom. Rendezvények lebonyolítását is vállalják, hétvégén élőzenés esteket rendeznek.
2023.03.27a párjával
Csodálatos hely csak ajánlani tudom mindenkinek kisgyermekes családoknak is ,központban van,minden látnivaló a közelbe található bőséges adagok vannak melyek első osztályú
2022.03.26csoporttal
Tavaly egy lakodalom alkalmával voltunk itt. Nagyon figyelmes és profi a személyzet. Külön figyelmet szenteltek az ételérzékenységgel küzdőknek, nagyon profik, gyorsak, precízek
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok Kiskőrösön - korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
Aranyhomok Hotel Kecskemét - Karácsony - teljes előrefizetéssel