3 asztalból az egyik asztalnál a kiszolgáló hölgy ebédelt,a másik asztalnál pedig egy öregúr üldögélt kedélyesen,mintha egy kiskocsmában lenne,utóbb kiderült,hogy ő a kiszállító,mert ahogy kész lett a szakács 2 doboz étellel,szólt neki,odaadta és a címet is. :-) Az örömteli,hogy a kiszállítás helyben ingyenes. Rendeltünk. Úgy vélem,hogy a várakozási idő nem lett volna sok,de előbb a telefonos rendelést készítették el,hiába álldogáltunk ott. Lányom ananászos csirkeragut kért rizzsel,én pedig zöldséges kínai sült tésztát - itthon vettem észre,hogy csirkés kínai sült tésztát kaptam,azt is számoltak,100 ft a különbség,nem is azzal van baj,hanem,hogy nem hússal kértem volna. Az adagok egyébként rendben vannak,itt látható a két képen tányérba kiöntve az egyébként ízlésesen dobozokba csomagolt ételek mennyisége. Az íz? Hát hogy is mondjam? Ha az ember sokat süt-főz,kísérletezik otthon,akkor azt gondolom,hogy néha azért (is) megy tematikus étterembe,mert abban bízik,hogy ott jobban,finomabban,szakértően készítik el az adott tematikus ételt. Hát? ? Mit ne mondjak,itthon ugyanígy vagy talán jobban is sikerült volna. Persze a próba ár-érték arányban nem volt rossz,de ilyen színvonalhoz nem kell étterem,elég egy kevés konyhai ismeret és néhány jó alapanyag.