nem is volt kérdés, annak ellenére, hogy nem vagyok egy autóimádó fan, de egy ilyen mégiscsak érdekes, mit rejtenek a szavak? Nos, ez több, mint amit vártam. Hatalmas, modern épület, gazdag anyaggal, több szinten az autózás történetének híres darabjai, Chevrolet Corvette-ek, Ferrarik, BMW-k, Mercedes-ek állnak, csillognak-villognak, egyeseknek a motorháztetőjük is nyitva, a műszaki vénákkal megáldottaknak kötelező bőségszaru. Régi motorkerékpárok, fantáziát megindító modellek. A belépő egyáltalán nem drága, nem is értem, ki, miből, hogyan tartja ezt itt fent, az én laikus ismereteim odáig tartanak, hogy egy-egy ilyen bámulatos őspéldány iszonyatos pénzekért szokott elkelni nemzetközi árveréseken, itt meg egy rakáson hever az Alföld egy eldugott zugában. És bizony működnek is, nem is egyet bérelni is lehet! A szerelőműhelyben olyan modellt is megbámulhatunk, amit ismert filmekhez köolcsönöztek ki, pl. Nicolas Cage döngetett vele nemrég a filmvásznon. Nos, ha ezzel idáig nem sikerült felkeltenem az érdeklődésed, akkor soha nem fogsz eljönni ide, és akkor nem is érdemes egy szót sem írni már erről tovább. Szerintem igazán jó élmény!