Kiskőrös gyógyvize csodálatos, szabad levegőn nagyon jó meleg. A szoba tiszta, tágas, a recepció udvarias, a szálloda saját szaunavilágát este korlátlan ideig használhatod. A gyenge pont az étkezés, főleg a reggeli, az nem üti meg a 3 csillag színvonalát, nem töltenek utána, minimális választék, kelletlenül tesznek ki poharat , bármit. Ennek ellenére a hotelt nagyon ajánlom.
A megérkezéskor kérdezni akartuk , kapunk e füdfőköpenyt nem tudtuk mert a hölgy rögtön mondta igen célszerű köpenybe menni a fürdőbe , egy szóval sem említette hogy de van a szobába bekészítve használjuk bátran , miután nem az ágyra hajtogatva hanem szekrényben lógott így csak elutazáskor vettük eszre de mint hallottuk mások is így voltak ezzel .
Elhelyezett egy tetőtéri szobába úgy hogy látta hogy az átlagnál sokkal magasabb vagyok így hajolgatnom kellett közlekedés közben akkor mikor nem volt teltház , ha odafigyel tudott volna adni normál méretű szobát is . A vacsora nem volt friss ennél fogva mire a végére értem teljesen hideg lett . A törölközök közül volt olyan amelyiket valószínűleg korán hajtogatták össze kellemetlen szaga volt .
A szálloda jó helyen, tisztaság tökéletes, kár hogy a wellnessbe nem működik a medencés rész. A személyzet udvarias, segítőkész. Kár hogy az étterem működtetése nem a szállodáé,az ételek finomak, a kiszolgálás kicsit akadozó. Reggelinél sokszor kellett szólni ha valami elfogyott, nem töltötték. A választék amúgy megfelelő volt.
Az étkezés elég gyenge színvonal. A reggeli nem változatos,mindig ugyanaz. A vacsora kevés és kettő ételből kell választani úgy,hogy azt sem tudom hogyan néz ki az étel. Ha svédasztalos lenne akkor el tudnám dönteni,hogy mit és mennyit szedjek a tányéromra. Az embernek az az érzése,hogy az étkezések minimálra vannak tervezve.
A szobában sok a bogár. A csomag,amit választottunk ajándék masszázsal volt meg hirdetve,de ezt a szolgáltatást nem kaptuk meg,mert nincs masszőr. A hotel welnes részlege nem üzemelt. A medencék üresek,nincsenek fel töltve vízzel. Azt hiszem többet ide nem jövünk és nem is ajánlom senkinek jó szívvel ezt a hotelt.
A szálloda jobb volt, mint amire számítottunk, tiszta, rendezett. A reggeli bőséges, vacsora is elfogadható. Egyedül a recepciós hölgy most furcsán unott és rosszkedvű. Köszönni is alig köszönt, olvasott egész szombaton a fejét se emelte fel. Ha kérdeztük unott arccal válaszolt és látszott rajta, hogy nem érdekli.
Ellenben az étteremben nagyon kedvesek voltak a felszolgálók. Adhatnának traininget a recepciós hölgynek kedvességből, mosolygásból. Én úgy gondolom a recepciós képviseli a szállodát, csak egy pici kedvesség, mosoly, jóindulat kell. :) De nagyon klassz volt minden!
A szálloda saját welness részlegében nincs kis merülő medence vagy Jakuzzi. Télen a termálfürdőbe nem fedett folyosón lehet eljutni ami csak kedvező időjárás esetén lehet kellemes! Nekünk szerencsénk volt +15 fok volt februárban! Az ellátás a szobák stb kitűnő volt! Köszönjük a szép napokat!
Átjárás a fürdőbe télen nagyon kellemetlen főleg a fürdőzés után. Úgy hirdették közvetlen átjárás ez megtévesztő, mert én is azt hittem hogy nem kell a szabadba kimenn. A étterem ben nem lehet a szobára iratni a fogyasztást. Mind a két napon kopácsoltak délelőtt. Ez zavarta a nyugodt délelőtti szunyókálást.
Egy ilyen kaliberű szállodában nagy hiba hogy csak egy leves és két második választható vacsorára. Sehol az országban ilyet nem tapasztaltunk. Cser. Hé. Haj. Bal. Sik. Gyu. Sár. Máshol a hazautazás napján térítés mentesen még használható a wellnes részleg saját fürdőköpenyben A gyógyvíz viszont meseszerű.
Szobaméret, felszereltség jó. A személyzet rendkívül kedves, udvarias. Kutyával voltunk. Vele is gondoskodóak voltak. Az étterem választéka és felszolgálói példásan kezeltek bennünket. / Születésnapom volt ezidő alatt. A fürdőbe átjárás megoldott. Sajnos a házon belüli Welness részleg nem volt nyitva.
Az ágy kényelmes volt nagyon. , a személyzet pedig kedves. A wellness részleg egy vicc, van egy szauna, max 80 fokos, mellette egy sószoba, ahova kiírták hogy belépés csak zokniban. Ha pedig szeretnél fürdeni, átsétálsz a szomszédos fürdőbe, mert a sajátjuk a covid óta nem üzemel. A fürdőben van egy nagyon jó úszómedence, az nagyon jó, meg finom gyógyvíz.
6200Kiskőrös, Erdőtelki u. 21
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • szauna • masszázs • infraszauna • finnszauna • gyógymedence • sóbarlang • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)