Félegyháza központjában található, könnyen megközelíthető pékség. Mindig friss, meleg péksüteményeket lehet kapni. Nyáron fagylaltot is árulnak. Szeretünk ide járni.
Az albán pékség lassan olyan lesz, mint a kínai textil, semmiképpen sem a minőség, a kiemelkedő színvonal védjegye. Éppen ezért ritka, hogy egy albán pékség kiírja, hogy albán pékség. Kiskunfélegyházán ezzel együtt az Albán pékség homlokzatán pont ez olvasható.
Az igazság az, hogy ez egy fokkal jobb az átlagnál, le lehet ülni, a beltér is szerethető a kiszolgálás kedves, így annak dacára, hogy a minőség nem kiugró, összességében úgy korrekt, ha adok nekik 4 pontot. Van egy hangulatos teraszuk is, ami Kiskunfélegyháza belvárosára néz. Vettem egy perecet, egy kakaós csigát és egy fonott péksüteményt, azt hozták, amit vártam, nem kiugró korrekt 3 pontos minőséget.