Magamfajta nemzeti gondolkodású ember már szurkol, hogy minden rendben legyen. Elbeszélgettünk a kedves, közvetlen, jól kommunkiáló felszolgálóval arról, hogy adhatnak-e tonhalat 1750 ftért, mondta, hogy az nem tonhal, s volt is már ebből gond, de csak ott maradt az étlapon. Az is kiderült, hogy a tonhalat pangasius-szal helyettesítik. Mondtam is, hogy fogas és harcsa helyett kaptam már sok helyen pangasiust, de a tonhalat helyettesíteni pangasius-szal finoman szólva vakmerőség. Meg is egyeztünk abban, hogy ez bizony így van, hiszen a tonhal vörös húsú, a pangasius meg fehér húsú hal, nem mellesleg az egyik legkönnyebben beazonosítható fajta. Több fogás is kellette magát, az igen hosszú étlapon, végül roston sült fogast és csülök péknét kértünk. Előbbi kissé ki volt száradva, de fogas volt, mélyhűtött, rostlapon sütve az élvezhetőség határáig, gyengécske tartárral, ami készen vásárolt majonézzel készült. A köret átlagos volt. A kenyér friss volt s amit még értékeltünk, hogy volt az asztalon só- bos és chilidaráló. A Csülök Pékné viszont nem az volt, hanem füstölt csülök megfőzve, majd szeletekre vágva, kissé megpirítva, petrezselymes burgonyával körítve s külön, olajban pirított hagymával tálalva. Az eredeti ételhez annyi köze van, hogy csülök az alapanyag és krumpli van mellette illetve tartalmaz hagymát is. De ez bizony vajmi kevés. Aki tudja, hogy készül a Csülök Pékné (nyers csülökből(! ), amit megpárolunk, majd összesütünk a hagymás burgonyával) az könnyen rájöhet, hogy ízre-állagra egy teljesen más ételről van szó. A borlap nagyon szerény volt, a sör nem bizonyult frissnek. Az adagok tisztesek, az árak alacsonyak. Az ár-érték átlagos: gyenge minőség alacsony áron. Csalódottan távoztunk, nem ajánljuk a helyet. Fotók majd jönnek, ha el nem felejtem, egyelőre nincsenek letöltve a számítógépre.