Demeter Chocolate Kiskunlacháza

Demeter Chocolate KiskunlacházaDemeter Chocolate Kiskunlacháza
Demeter Chocolate KiskunlacházaDemeter Chocolate Kiskunlacháza
18 fotó

Demeter Chocolate Kiskunlacháza bemutatkozása

A Demeter Chocolate egy magyar, családi vállalkozás. Prémium minőségű, kézzel készített csokoládékat kínálnak.

2 vendég értékelése alapján

100%
3,5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Mártoni Csárda Szigetszentmárton - Napi árak félpanzióval
Mártoni Csárda Szigetszentmárton
38.639 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Szépia Hotel Zsámbék
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok Kiskőrösön - korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös

Demeter Chocolate Kiskunlacháza vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Kiváló 2024. október 15.gyerekekkel járt itt
A Demeter Csokoládé 2024-ben egy igazi világkülönlegességgel lepte meg a vásárlókat. A TikTokot már egy ideje elárasztotta Dubai csokoládé, a Z generációban mindenki ilyet akar enni, és persze a szülőkkel vetetni, de eddig csak külföldi forrásból volt erre lehetőség, ráadásul nagyon drágán lehet csak beszerezni ezt a csoda-csokit.
Demeter Chocolate Kiskunlacháza - Étel/italDemeter Chocolate Kiskunlacháza - Étel/italDemeter Chocolate Kiskunlacháza - Étel/italDemeter Chocolate Kiskunlacháza - Étel/italDemeter Chocolate Kiskunlacháza - Étel/italDemeter Chocolate Kiskunlacháza - Étlap/itallapDemeter Chocolate Kiskunlacháza - Étel/italDemeter Chocolate Kiskunlacháza - Étel/italDemeter Chocolate Kiskunlacháza - Étel/italDemeter Chocolate Kiskunlacháza - Étel/italDemeter Chocolate Kiskunlacháza - EgyébDemeter Chocolate Kiskunlacháza - EgyébDemeter Chocolate Kiskunlacháza - EgyébDemeter Chocolate Kiskunlacháza - EgyébDemeter Chocolate Kiskunlacháza - EgyébDemeter Chocolate Kiskunlacháza - EgyébDemeter Chocolate Kiskunlacháza - EgyébDemeter Chocolate Kiskunlacháza - Egyéb
Még több kép (15 db) >>
Kiváló 2022. november 12.gyerekekkel járt itt
A kiskunlacházai Demeter Chocolate csokoládéművek finomságai egyre több helyütt feltűnnek prémium kategóriás termékeket árusító delikáteszekben, csokiboltokban, ahogy járok városszerte. Az idei Édes Fesztiválon is külön standdal voltak jelen, persze meglátogattuk őket, és szemezgettünk a legújabb finomságok közül.
Még több kép (15 db) >>