Szálláshely: A Bazsarózsa Fogadó Kiskunmajsán, az üdülőfaluban található. Az építkezés során csak természetes anyagokat használtunk fel. Formája és a nádtető emlékeztet az Alföld régi tanyáira. A nádtető alatt kellemes klímájú, barátságos vendégszobákkal várjuk a pihenni vágyókat egész évben.
Szobáink fürdőszobásak, tv-vel, hűtőszekrénnyel illetve minikonyhával felszereltek. Ezenkívül vendégeink rendelkezésére állunk még 4-5 fős apartmanokkal is. Ezek 2-3 hálószobásak fürdőszobával, konyhával, nappalival kompletten berendezve. A szállás igénybe vehető önellátással vagy étkezéssel. A fogadótól 500 méterre található az ország egyik legjobb vizű gyógyfürdője. Vize kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések, reumatikus fájdalmak, derékfájás és nőgyógyászati problémák gyógyítására. A fürdésen kívül lehetőség van még lovaglásra, horgászásra sportolásra, sétára is. Tőlünk néhány kilométerre található a bodoglári Ősgalagonyás és a bugaci Kiskunsági Nemzeti Park. Megtekintésük felejthetetlen élményt biztosít. Étterem: A nádtető alatt kellemes klímájú étteremmel várjuk a magyaros ételeket és a könnyű homoki borokat kedvelő kedves vendégeinket. Éttermünk 50 fő vendégül látására alkalmas. Nyáron a kerthelyiség megnyitásával még 50 főt el tudunk látni. Konyhánk ismert a házias és magyaros, de zsírszegény ételeiről. Többek közt ilyen a fogadóshalom vagy a magyaros babtál. A vegetáriánusok körében kedvelt a fogadós palacsinta gombamártással. Megrendelésre sült kacsát, sült libát és töltött csirkét is készítünk. Természetesen ezen finom falatokhoz minőségi borokat is tudunk ajánlani. Jól felszerelt konyhánk ezentúl is követi az egészséges táplálkozás irányelveit, vendégeink teljes megelégedettségére.
Betértünk feleségemmel mert már hallottunk róla. Kedves pincér,rendezett,tágas helység,tisztaság minden felé. Az ételeket elég hamar felszolgálták,ízletes,finomak voltak. Érdemes volt betérni,azt kaptuk amit vártunk. Mindenkinek tudom bátran ajánlani. Ár érték arány jó. Az biztos ha arra járunk akkor nem hagyjuk ki újból ellátogatunk.
Vásárlással,kirándulással egybe kötött -hogy Kiskunmajsára jöttünk,fürdőhely -üdülőfaluba található ez a kedves családias,barátságos és első benyomásra hangulatos Fogadó és Panzió. Nagyon éhesek voltunk és örültünk hogy ide sodort bennünket a sors. Kedves tulajdonosnő,alázatos ,barátságos és késséges mindenben segitségünkre volt.
Gyors kiszolgálás,finom,bőséges, izletes,házias izekkel készült ételek. Az étlapon bőséges választék található. Nem bántuk meg , mielőtt haza indultunk volna ,hogy megtömtük magunkat finom ételekkel. Ha erre járunk biztosan betérünk még. Szépk,ártya elfogadóhely
Nagyon kedvesek, jó a kiszolgálás, finomak az ételek! Jó a szakácsuk is! Nagyon szép a nyári terasz és a beépített rész is nagyon tetszett, jó a kilátás. Kellemes a környezet! Párszor voltunk családdal, két gyerekkel, elégedettek voltunk mindennel! Előre is rendeltünk már, akkor is pontos, gondos kiszolgálásban volt részünk! Köszönjük és csak így tovább!
Már többször jártunk itt családostul is, igazán családias hangulatú környezet. Nagyon finomak az ételek. A kiszolgálás is nagyon kedves. Az egyetlen hibája, hogy kevés a férőhely, ebéd időben nembiztos, hogy talál az ember helyet. Főleg télen, amikor a kinti teraszt nem lehet használni. Az árak is elég jók.
Tetszett ez az étterem, az ételek nagyon finomak voltak. Van az étteremnek egy kellemes hangulata. Évekkel ezelőtt is jártam már itt, már akkor megtetszett ez a hely. A nyaralásunk alatt többször is ettünk itt, az árak se túl drágák. A kiszolgálás estefele gördülékenyebb volt mint ebédidőbe, de ez érthető mert mindig sokan ettek ott. Jövőre is visszatérünk valószínűleg.