A Fehérló étterembe azzal a szándékkal ültem be, hogy eszem egy pacalpörköltet. Tartanak néhány más olyan fogást is, ami csábít, például velővel töltött rántott sertésbordát meg zúzapörköltet. A kínálat fősodratú, szelethúsok egyszerűbb alapanyagokból, főként sertésből és csirkéből, sütve, rántva töltve, sok izgalmas nem nyújt.
A beltér egyszerű, retro, épp egy helyi társaság ünnepelte családi körben a terem egyik szárnyában valakinek a születésnapját. Kértem a pacal mellé kovászos uborkát, mondta az udvarias, tulajdonos-hangulatú főúr, hogy nincs csak csemege. Hát akkor azt kérek, válaszoltam. Az uborka átlagos volt. A kenyér kifejezetten gyenge, nagyipari, ráadásul szikkadt. Lényegében élvezhetetlen. A pacalnak bő leve volt, nem kifejezetten pörköltszerű, de kellemes, emulziós, íze egy fokkal sósabb volt az optimálisnál, de így is ízlett. Egy ipari, de legalább friss, ropogós héjú kenyérrel azt mondtam volna, hogy legyen 3,5 pont 4-re kerekítve. Így marad a hármas.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.