Bár a kiszolgálás gyors volt, sajnos az étel íztelen volt, és köretet sem azt kaptam amit kértem. A mennyiséggel nem volt gond. A helyiség ahol asztalhoz ültünk számomra nem volt megfelelő. A terítő lukas, a padok közötti helyek szűkek, a mögöttem ülővel szinte összeértünk.
A kabátoknak nem volt elég hely, a helyiség fűtetlen, rosszul záródó bejárati ajtó mindig kinyílott így még hideg is volt. Ár érték arányában sokat fizettünk.
Barátainkkal érkeztünk ebbe a hangulatos étterembe. A pincér már az italrendelésnél is igen lekezelően viselkedett. És sajnos ez a hozzáállás később sem változott, rendszeresen elfelejtette az italainkat és ha még említettük olyan arrogáns volt, hogy szörnyű! Az étel amit rendeltünk szinte mindegyik ugyanolyan íztelen volt.
A fűszerek nagyon hiányoztak belőle. Sajnos a pincér viselkedése, és az íztelen étel igen csak lehúzta az étterem színvonalát, nem tudok jó véleményt mondani róla.
Márton napi csomagot fizettünk be a Kiskunmajsai kirándulásunk alkalmából. A Csárda hangulatos kellemes tiszta. Az étel választék bőséges és adagok is. A fél adag is bőséges. Kiváló ízek , gyors precíz kiszolgálás. A Márton napi liba sült nagyon finom volt. A toalett is tiszta volt.
Talán annyi negatívum, hogy az oda vezető út nincs megvilágítva így sötétben kicsit botladoztunk a bekötő úton amíg a szálláshelyre értünk. Nyáron nagyon szép lehet a kerthelyiség rész is hiszen még mindig feltűnően szépen gondozott , játszótérrel , fa szobrokkal, sütögető kemencével. Esküvők találkozók megrendezésére kiváló helyszín. A vacsora alatt élő zene szólt kellemes vacsora aláfestésnek kiváló zenét szolgáltattak.
Igazi csárda hangulatba csöppentünk, amikor megérkeztünk. Kis köves járda sejtelmesen vezet be a "farmra" A Természet lágy ölén megéhezik az ember. . . Csodás, tiszta kert, egy kis játszótér, madár nézegető óriás kalitka, hagyományos régi csárda épület, autentikus bútorzat, kockás terítő. Pesti vendégeinknek pont ez kellett!
Hagyományos ételek az étlapon, készségesen lehetett variálni mindenkinek a saját ízlése szerint. 14-en voltunk, mégis viszonylag egyszerre tudtunk nekikezdeni az ételeknek. Addig gondoskodtunk a jó hangulatról, remek pálinka és egyéb ital választékukkal. A mi szerencsénkre nem voltak sokan, mert elég hangosak voltunk, valahogy ezt is kihozta belőlünk a csárda varázsa. A tányérról szinte lelógtak a húsok, akkora adagok voltak. Retro volt az érzés, mert mostanában divat a minimal és a modern ízesítés, de egy ilyen helyre ez való. Mindenki 20 évvel érezte magát fiatalabbnak a környezet miatt. Ha muzsika is lett volna, talán dalra és táncra is fakadunk. Összességében egy pozitív, kortalan vacsorának voltunk részesei. Lópofa ötlet volt betérni.
Családdal jártunk Bugacon, és egy este betértünk ebbe a vendéglátó ipari egységbe. Rendeltünk, nagy nehezen megkaptuk, de sok köszönet nem volt benne. Az asztalon nem volt terítő, bár máshova tettek, nekünk nem jutott, a kért só-bors-fogvájó kombó az étkezés végéig nem érkezett meg.
A több ételhez is adott hasábburgonya mint köret szottyadt és teljesen hideg volt. Az ételeket kihozták, de addigra az evő eszköz még nem jött meg, még 5 percet kellett várni rá. Teljes volt a fejetlenség és szűrzavar. Közben nyenyerével ( tekerő lanttal ) hangolt egy zenész és egy hölgy hol ordítóan hangosan, hol érthetetlenül halkan. Néha bele kezdett valami nótába, félbe hagyta, megint elkezdett valamit, nem volt érthető mit szeretnének. A végén a legszebb, hogy olyan számlát kaptunk amin csak gyűjtő van feltűntetve, így sem az ételt sem annak árát nem lehet beazonosítani, azért egy dolgot észre vettünk, hogy a köreteket mind 400 Ft-ban számolták, pedig volt 300 és 350 Ft-os is ( rizs 300 Ft, vegyes rizs-sült krumpli 350 Ft, sült krumpli 400 Ft ). A marha sült , és a többi hús egyébként ehető minőségű volt, ha a sok negatívum nem lenne még jó minősítést is kaphatott volna minden egyszerűsége ellenére. Soha nem megyek többet a közelébe sem. . .