Az étlapon magyar, olasz és nemzetközi ételek sorjáznak. Kínálnak többek között hideg libamájat zsírjában, tárkonyos csirkeragulevest, bográcsgulyást, marhapörköltet, cigánypecsenyét, marhabélszínt libamájjal, lazacot vajas zöldségekkel, fogast fűszeres bundában tárkonyos gombamártással, rántott húsokat, sajtot és zöldségeket, pizzákat, burgereket, bundázott almát, csokifelfújtat és mogyorókrémes gombócot áfonyaszósszal. Az árak kedvezőek. Az eperkrémlevest túrógombóccal szolgálják fel, a leves egy fokkal sűrűbb az optimálisnál, de nem bánjuk, mert gyümölcsből van, a túrógombóc formára kissé szabálytalan, ízre, állagra jó. Egy vegyes tálat kértünk második fogásként, rajta szaftos, ízletes kicsontozott, roston sült csirkefelsőcomb, ropogós bőrű, omlós kacsacomb és átlagos, izgalommentes, az optimálisnál szárazabb, de nem élvezhetetlen sertéstarja. Serpenyős vegyes zöldséget kértünk hozzá, az egyveleg jól sikerült, akárcsak a párolt lilakáposzta. A kiszolgálás kedves, udvarias, szívélyes. A sörök nagyipariak, a pálinkaválaszték nem az élbolyból való, viszont impozáns a borlap. A ház boraként igen kedvező áron a helyi Pellikán pince széles választékát tartják, továbbá közel 30 tételt a magyar élvonalból, melyek harmadát kimérik decire is.