Mióta Nagymarosról Kismarora költöztek, ma voltunk először az új helyen, de nem utoljára! Szombaton, ebédidőben voltunk, még éppen elcsíptük a nagy sorbanállós előtti csúcsidőszakot. Továbbra is a Duna partján állítottá fel a csoda-konyhájukat (food truck), ha lehet, még közelebb a folyóhoz.
Szóval, gyönyörű vadregényes környezet, remek hangulat (kedves és ügyes személyzet), barátságos vendég-arcok: kicsik és nagyok, biciklisek és autósok. Sőt, vonatosok is ( a kismarosi vasútállomástól egy 8-10 perces séta - út közben fagyizó, palacsintázó a Rév u. -ban. A minőség továbbra is kiváló, a választék pedig szintén. (Bővebben a Fb oldalukon! )
Nagyon tiszta és rendes, takaró a padokon, ha faznank. Kezfertotlenito odakeszitve. Nagy választék, hatalmas adagok. Igazi Gyöngyszem. A vegaburger isteni volt. Vasárnap voltunk 11 körül és nem kellett sokat várni. Meg sem bírtuk enni, akkora volt. Ajánlom mindenkinek! A part szebb Nagymaroson, jó lenne ha lehetne itt is sétálni valahol.
Én ilyen finom sült krumplit még életemben nem ettem, mint a nagymarosi Ájj Burgerben. És ilyen gyönyörű helyen, közvetlenül a Duna-parton, szemben a visegrádi várral. Már a panoráma is elég lenne az élvezethez. De azért nem hátrány, hogy az Ájj Burger food truckjában egészen kiváló, nem szokványos burgerek készülnek.
Legalább tíz féle. Van pl. áfonyás camambert sajtos, de van vegetáriánus is. Mi ez utóbbit kértünk, sült krumplival. A hamburgerben isteni finom grillezett sajt, padlizsán, paradicsom, uborka és valami kitűnő szaft. Ráadásul akkora adag volt, hogy ketten is jól laktunk vele. (A sült krumpliért azért ment a harc! :) Az egyetlen rossz hír, hogy az Ájj Burger csak hétvégén nyit ki (péntektől 11:30-21:00). Viszont kerékpárral is könnyen megközelíthető (a Bp. - Vác- Nagymaros kerékpár út mentén).