A pincér és egyben tulajdonos nem tud vissza adni 10. 000Ft-ból. . A hely koszos,poros,pókhálós,igénytelen. . . Vodkát kért a vendég,pálinkát kapott. . Sajnos egyáltalán nem tudom ajánlani a helyet. . .
Amikor felajánlottam,hogy felváltom a szomszéd dohányboltban a pénzt azt a választ kaptam,hogy nem én fizettem, nem én vagyok a vendége és semmi közöm hozzá,így a tulajdonos 3500Ft-al maradt adósa a vendégnek,azt hiszem ez tükrözi igazán a tulajdonos és a hely színvonalát is.
Kisszálláson a Bisztró a település központjában helyezkedik el. Kint azt is írja, hogy Európa fagyizó, nem igen tudom mire vélni a feliratot, a fagyispult üres. Ehhez képest emberek bejönnek és fagyival távoznak. Mint egy speakeasy, csak fagyi műfajban. Sajnos megy a tévé, ami nagyon idegesítő.
Az árak alacsonyak, kimért borok 50-60 ft decire, nem próbáltuk ki. A palackos Varga borokat 150 ftért mérik ki, ez is korrekt. Csapolt Borsodi 300 / korsó. Ittam egy paradicsom topjoyt (250), társam egy kávét (175) meg egy soproni sört (300). Átlagos élmény volt ez, végső soron akár ajánlható is.