Többször "szemeztünk" a Porkyval, mert imádjuk a bbq ételeket, aztán pár hete egy hétköznap délben beugrottunk ebédért. Mindketten bbq oldalast kértünk a feleségemmel, mert ezt a húst szeretjük a legjobban, különösen lassan sülten készítve. A hely belülről ígéretesnek tűnt, gyors, udvarias kiszolgálás, jó illatok, így nagy reményekkel láttunk neki otthon az ételnek. Háááát, mit mondjak. . . . . nem tudom mi történt, de a hús külseje túlnyomó részben kemény, hogy ne mondjam, rommá szárítva, csak egészen belül, a csont mellett volt néhány ízletes falat. Nem tudom mi történt, sokszor ettünk már bbq húst, oldalast is, egy frissen, bbq-ban készült hús egyszerűen nem lehet ilyen. Mivel nyitásra mentünk, arra tippeltünk, hogy valószínűleg megkaphattuk az előző napi maradékot felmelegítve. . . . vagy ha ez frissen készült így, az talán még nagyobb baj. . . . . . . Mi manapság, az egyre durvább éttermi árak mellett is elmegyünk hetente étterembe, de ha már otthagyok 10-15-20 ezer forintot kettőnkre egy olyan ételért, amit otthon kihoznék egy ezresből, azt várom, hogy JÓ legyen, és ne sózzanak rám csontra száradt vacakot. Persze nyilván az is egy taktika az étterem részéről, hogy mindent IS el kell adni, az sem baj, ha maradék, az sem baj, ha a szakács elqrta, de amit nekünk adtak el, az kifejezetten kukaérett volt (nálunk oda is került a zöme). Aztán lehet, hogy igazságtalan vagyok, és egyébként baromi finom, amit készítenek, csak mi voltunk ott rossz időben és kaptunk egy szinte ehetetlen bbq oldalast, de mi ezt kaptuk, ez alapján tudok értékelni. Mindegy, a rommá szárított húst eladták, két vendéget vesztettek.