6 éve a Fortunába járunk nyaralni a párommal Kistolmács! Nagyon szeretünk ott lenni! Hangulatos nagyon jo hely! Tulajdonosok és a személyzet nagyon kedves imádjuk öket! Rendezett tiszta minden a part gyönyörü a viz hibátlan! Igazi családi hangulat van! Az ételek isteni finomak! Nagyon tud a szakácsnö! Kiszolglás minden 10 pont!
Szép, nyugodt környezet. A tulajdonosok nagyon barátságos emberek. Az ételek finomak és bőségesek. / a ház asszonya remekül főz ! / A szállás kényelmes, a környéken lehet programokat csinálni. / kisvasút, arborétum, strand / Az árak szolidak. Akik szeretik a nyugodt, szép környezetet bátran látogassanak el erre a helyre, erre a szállásra. Károly és neje, 2016. július 26-30
Csendes, nyugodt környéken helyezkedik el a szálláshely, közvetlenül a tó partján. A szobánk a tóra nézett, így nagyon szép panorámában lehetett részünk. A szoba tisztasága nem hagyott maga után kívánni valót. Panzióhoz képest nagyon jó minőségű ágynemű és törölköző állt rendelkezésre.
A tulajdonosok készségesek, minden kívánságunkat teljesítették. A szintén tóra néző, fedett teraszon fogyaszthattuk el a feltálalt finom ételeket.