Mindegyik nagyon klassz dolog volt, figyelmes, kedves személyzettel. A leginkább viszont a halpedikűr tetszett. Erről eddig csak a tévében hallottam, és elég barátságos áron, most ki is próbáltam. Fantasztikus volt az élmény, nem is szólva az eredményről! :D Mindenkinek ajánlani tudom, a szállással együtt. Néhány kellemetlenségről azért mégis be kell számolnom. Istenien főznek, nagyon finomak a svédasztal ételei, legalábbis reggel és este. A kínálat is szuper, a kiszolgálással sincs semmi gond. Na de az ebéd. . . Nem mondom, hogy ehetetlen volt, de óriási a külömbség. Először nem is értettük, hogyan lehet az ebéd ilyen vacak, amikor megtudtuk, hogy azt nem a helyi konyhán, hanem valami iskolai menzán főzik, és onnét szállítják. Borzasztóan kár, mert határozottan lehúzza a színvonalat. Persze vígasztalódtunk és bőven jóllakhattunk a vacsorával. A másik gond ennél kicsivel nagyobb volt. Ugyanis a szobánk erkélye éppen a mentőállomásra nyílott. Úgy tíz méternyire állt a két mentőautó az út másik oldalán. Reggel öt körül arra ébredtünk, hogy sűrű ajtócsapkodás és alvázmosás folyik odalent. Aztán egyszercsak, hét óra előtt pár perccel még a sziréna is felbőgött. Igaz, hogy csak pár másodpercre, de az sem volt semmi, úgy félálomban. Miután a recepciós hölgy, a tőle telhető legnagyobb udvariassággal közölte, hogy sajnos nincs olyan üres szoba, ami a másik oldalra nyílik, kénytelenek voltunk beletörődni, hogy ez lesz minden reggel. És ez is volt. A mentősök persze csak a dolgukat végezték, ami minden műszak átadásánál a kocsik működőképességének vizsgálatával járt. Gondoltuk, majd a korai reggeli elfogyasztása után pótoljuk az alvást. Hát nem így lett. Akkor ugyanis megkezdődött a mosogatás. Igen, éppen alattunk volt a konyha. :D
Ettől kezdve a reggeli és az ebéd után vagy egy órán át hallgattuk, ahogyan (a párom szerint fejszével) elmosogatják a rengeteg edényt. Vacsora után csak azért nem, mert kihasználva azt a kis időt a nyolc órai zárásig, még lubickoltunk egyet a fürdőben. Apropó. . . Igazán jól esett volna, ha legalább úgy kilencig nyitva a fürdő. A kellemetlenségek mellett, mégis ajánlom mindenkinek a helyet, és én is szívesen visszatérek, ha még lesz rá lehetőségem. Csak arra kell figyelni, hogy páratlan számú szobát kapjunk. :DDD