Gyenge 2019. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. június 23.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Mivel az év 2018 év tortája ebből a cukrászdából származik, arra jártunk és gondoltuk megkóstoljuk. A véleményt mondani úgy lehetne a legjobban ha végig ettük volna a választékot,de mivel ez lehetetlenség ezért amit ettünk arról tudunk véleményt alkotni. Az év tortája jó volt, a gesztenyepüré, is jó lett volna ha, nem műanyag tejszínnel készítenék, az áfonyás sajttortát pedig meg sem ettük olyan csapnivalóan műanyag volt. Aki mester cukrásznak hívja magát dolgozzon minőségi alapanyagokkal. A gasztronómia területére is ráférne már egy alapos reform úgy mint annak idején a pálinkánál, meg a tejföl, frissfölnél stb. Meg kellene állapítani, mit is nevezhetünk főzött kézműves fagylaltnak,vagy nyújtott házi rétesnek, házikenyérnek,hamburgernek, virslinek, debreceninek, kolbásznak stb:, mert így aki még nem evett ilyen ételeket alaposan átverik.
Komáromi pihenésünk során tavasszal e híres cukrászdába vezetett bennünket.Gonoltuk megnézzük hogy hol is váltották valóra 2018 Magyarország tortáját a Komáromi kisleányt. Már kívülről is tetszett az épület.Modern és új építésű és belül is csodálatos. Rengeteg szebbnél-szebb sütemény költemény...
Komáromi családi nyaralásunk kötelező napi programja volt a cukrászdák tesztelése. Összességében legjobbnak én a Jánoska cukrászdát találtam, bár ők is a fősodratú vonalat erősítik, de a számtalan jól ismert torta, sütemény mellett vannak kreatív ötleteik, újításaik is. Amiről talán híresek...
Többször jártam erre, mert az ittjártam dícsérte. Kétszer zárva volt. Most nyitva. Belül hagyományos cukrászda vitrinekkel, fagyi és sütemény pulttal. Kb 20 féle fagylalt sok sütemény. Több helyiséget számoltam össze, belül légkondícionált, kicsit kíjebb nem, végül van egy külső terasza is....