A lokációt nagyon jól eltalálták, hiszen itt van velük szemben a strandfürdő, valamint több szálloda is. A beltér tágas, elég sok asztaluk van, a rendelésfelvétel és a fizetés a pultnál történik. A vendégek többsége a szép nyárias időnek köszönhetően a teraszt preferálta. Árban nem tartozik a legolcsóbbak közé, középkategóriásnak mondanám, ami a budapesti árakhoz képest észrevehetően olcsóbb, de egy 4 fős család sütivel, fagyival, kávéval, üdítővel könnyen össze tud hozni egy 8-10 ezer Ft-os számlát, legalábbis nekünk sikerült. A sütemények többsége jól ismert típus: puncs szelet (380 Ft), lúdláb (440 Ft), Sacher, túrós gyümölcstorta (450 Ft), málnás rizsszelet, Ischler, többféle mignon, mi csokisat és puncsosat kóstoltunk. A sütemények megjelenése szokványos, elkészítésük szintén. Összességében 20-22 fajta közül lehet választani. Meglepetést, különös izgalmat egyik sem okozott, de csalódást sem. A gyerekek nagy örömére lehetett kapni macaront is, ezekből minden ízt végig kóstoltunk, volt csoki, málna, pisztácia, karamella, vaníia ízben is, a 380 Ft-os darabár elég húzós szerintem, ez simán a budapesti árszintet idézi. Szintén nagyon drágák a marcipánok, amely nem helyben készül, hanem talán a Szamos szállítja. 1600 Ft-ba került 1-1 figura! Fagylaltok kozül is több ízt választottunk, én citromot, gesztenyét, pisztáciát és cukormentes epret ettem, ezek rendben voltak, nem albán, nem kézműves. Érdekesebb ízek között említhetem a Somlói galuskát és a kékszőlőt. A cappuccino középszerű volt, 650 Ft-ba került. Az eszpresszó 450 Ft, azt is átlagosnak sorolnám be. A kiszolgálás egy kicsit ingadozó volt, az egyik pultos hölgy az első napon nagyon feszültnek, idegesnek tűnt, a másik akkor is kedves és mosolygós volt. A főnök egy kicsit pattogósnak, szigornak tűnik, aki alkalmanként szintén megjelent a pultban és eligazította a lányokat (ami a vendégek előtt szerintem nem szerencsés). Összességében korrekt, jó színvonalú, de nem kiemelkedő cukrászda a Molnár Cukrászda, de a legjobbak szintjét nem üti meg.