A Tesco parkoló mellett található cukrászda az Erzsébet híd közelében. A név alapján családi vállalkozásnak tűnik. Fősodratú süteményeket kínálnak, átlagos küllemben és megvalósításban, szolid kínálatban. A berendezés egyszerű, a zöld műanyag székek puritán külsőt kölcsönöznek.
A teraszon ültünk le, ahol az asztalok alatt előző vendégek ételmaradékait és szemetét találtuk, ami a tisztaságra vonatkozóan nem tette a legjobb benyomást, pedig a beltér tisztának, kulturáltnak tűnt. A gyerekekkel fagyit ettünkk, 400 Ft volt egy gombóc, csokit, áfonyát, mangót, citromot kóstoltunk. Már bánom, hogy a Caipirinhát az alkoholtartalom miatt kihagytam, arra igazán kíváncsi lettem volna, de én voltam a sofőr. Így utólag, ezt már túlzott elővigyázatosságnak tartom. Vettünk még egy hólabdát (300 Ft) és mignont is elvitelre (320 Ft), igazából egyik sem volt átütő, de a frissességgel nem volt gond a hólabdánál, a mignon viszont egy kicsit szárazkásnak érződött. A sütemények, tortaszeletek nem drágák, 400-550 Ft között alakulnak, de őszintén szólva ár-érték arányban ez a reális. A csésze szerint Julius Meinl kávét főznek, de nem volt valami jó, nem voltam megelégedve a minőségével. Összességében átlagos hely, akad ennél jobb még a városon belül is.