De igazából olyan az egész hangulata innen, mintha csak egy átvételi pont lenne a házhoz szállításhoz. A fürdő felőli oldalon viszont van egy nagy kiülős teraszuk sörreklámos napernyők alatt. Mivel a fürdő este 8-ig tart nyitva, itt kényelmesen lehet enni, persze ez a lehetőség csak a fürdővendégek részére áll fenn. Elvileg este 9 óráig tartanak nyitva, és legkésőbb 8. 30-ig lehet rendelést leadni, ám gyakorta előfordul, hogy a pizzatészta hamarabb elfogy, ilyenkor már nem lehet rendelni pizzát aznapra. A kiszállítás este nem működik, ilyenkor személyesen el kell jönni az ételért, de ahogy írtam, nekünk ez nem volt gond, hiszen itt voltunk a közelben. A pultos fiú javasolta, hogy hétvégén inkább este 7-ig érdemes leadni a rendelést. Nagyon népszerű helynek tűnik, folyamatosan érkeztek a vendégek - elvitelesek - és csörgött a telefon, amit alkalmanként tudtak csak felvenni. Ez mondjuk a vonal másik oldalán elég frusztráló lehet, hogy nyitva tartási időben kicsörög a telefon, és nem veszi fel senki. Most már lehet neten is rendelni, talán az jobban működik. 3 féle méretben kínálnak pizzákat, 37 féle feltéttel (kicsi: 1450-1670 Ft, nagy: 1680-1900 Ft, családi: 3920 - 4150 Ft). A pizzák középszerűek szerintem, olcsó alapanyagokkal dolgoznak, de a gyerekek jól ették, én kevésbé voltam lelkes. Lehet még kapni tortillát, gyrost, panírozott frissensülteket, salátákat. Népszerű a palacsinta, édes és sós töltelékekkel is (190-300 Ft/darabáron, ami legalábbis a fővárosi és balatoni árakhoz mérve igen kedvező). A fánk 290 Ft, lehet hozzá kérni öntetet is (+200 Ft). Kipróbáltuk az újdonság churrost, ami szintén mirelitből készül (6 db/ adag 890 Ft + ajándék Nutella öntet). Egy adag édes burgonya 990 Ft, ez viszont szerintem elég húzós ár! Összességében én 3 pontnál nem tudom jobbra értékelni, de azért az ajánlott kategóriában tartom.