Nagyon kedves személyzet, a szoba bútorzata kissé régi, de tiszta. A reggeli kiváló, meleg hideg ételek egyaránt voltak. A fürdőbe ki-be mehettünk az ott kapott karkötővel. Tehát városnézést szabadon választott időpontban megteheti bárki. Kisvonattal 1500. -Ft a látnivalók bemutatása Szlovákiába és vissza.
Látnivalók: Monostori Erőd, Igmándi Erőd, Római Kőtár, Csillagerőd, Klapka György Múzeum, Öregvár és Újvár, Zichy Palota, Komáromi Gyógyfürdő. A fürdőben gyerekek és felnőttek megtalálják a kedvükre való medencét. /A fürdőbe belépővel csak egyszer mehetnek be. / Csendes gyönyörű hatalmas fákkal övezve. Sátorral és lakókocsival is sokan voltak, mégsem volt hangos. Nagyon meg voltunk elégedve. Ár érték arányban kiváló.
Szuper szállás volt, egyszerű retro berendezés, semmi extra, de a célnak pont megfelelő, ar ertek aranyban a legjobb. A reggeli is eleg volt, választék az alapok, de finom es a szemelyzet figyelmes.
A személyzet kedves, figyelmes. A reggeli választék átlagos, a tisztaság megfelelő. A hotel szolgáltatásai, az elhelyezés, a berendezések az ár-érték aránynak megfelelnek. A gyógyfürdő könnyen megközelíthető. Nyugdíjas házaspárként vettük igénybe a Thermál Hotel nyújtotta szolgáltatásokat, igényeinknek megfeleltek. Mindenkinek ajánlom a szálláshelyet.
Pozitív: A szoba teljesen elfogadható,a célnak teljesen megfelelő.
Negatív: Az ágy katasztrófa,a 2 éves kislányunk aludt közöttünk, nem mertünk fordulni az ágyon mert olyan szinten recsegett,ropogott. A matrac iszonyú kényelmetlen. Valamint a második reggelen a reggelinél barack lekvárt választottam,kár volt ugyanis konkrétan már forrt a lekvár, olyan szinten volt romlott.
A hotel megfelel a képeken is látható kategóriának . Retrós,de rendben tartva. A fűrdő nekünk megfelelt,bár a képek alapján nagyobbnak gondoltuk a kül és beltéri gyógymedencéket. A kültéri medence szuper volt ,kellemes hőmérsékletű. Május elejen voltunk ,kevesen voltak de gyanítom főszezonba már nem ilyen kellemes,sokan lehetnek .
A zuhanyzóban nem volt (vagy letört, mert furatok helye megvolt) folyékony szappan. Első nap (péntek) WiFi nem is volt. Szombat-vasárnap jó volt, filmet is lehetett nézni. A termálfürdőben hihetetlen, hogy csak 4 (négy) öltöző van! A vendégek kint állnak a szekrények előtt, és lesik melyik ürül meg, vitás eset is előfordul a sorrendet illetően.
Összességében minden stimmelt, jól éreztük magunkat. Negatív - amiről szerintünk a személyzet nem tehet - ( 8-as szoba ) 1-2 konnektor pluszban elkelt volna, a WC- papír tartó nehezen elérhető, a TV- csatornák áttekinthetetlenek és hiányosak voltak. Köszönünk mindent, másoknak is ajánljuk a Hotelt.
Nagyon jó helyen, szép környezetben , udvarias vendéglátókkal rendelkező szállás. Ami hiányzott : egy vízforraló a szobából, valamint a reggeli kínálatból a laktóz- ill. tejmentes választék.
Többször jártam itt, igaz hogy nem változik semmi, de pár napos kikapcsolódáshoz teljesen megfelel. A szoba egyszerű, van légkondi a hőség ellen, és szerencsére szúnyogháló a vérszívók ellen. Amit hiányolok, hogy nem ürítik naponta a szemetest. A legjobb, hogy bármikor átsétálhatok a fürdőbe egy kellemes fás campingterületen keresztül.
A gyógymedence számomra egyetlen hátránya, hogy csak a forró vizű medencén keresztül lehet bejutni a komfortos hőmérsékletűbe, nincs saját bejárata. Egyébként jó nagy terület sok pihenő ággyal, a gyerekmedence is kellemes. Kár hogy az árnyékoló nem az egész fölött van, ezeken a hőségriadós napokon elkelne. Most pont belefutottam abba, hogy gyerekcsoport érkezett, ilyenkor mondjuk élvezhetetlen.
2900Komárom, Táncsics Mihály u. 36
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szabadtéri úszómedence • pezsgőfürdő • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • gyógymedence • sóbarlang • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)