Gesztenye Kávézó & Falatozó Kondoros

6 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
3Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hárs Thermál Hotel Gyomaendrőd - Napi árak reggelis ellátással
Aqua Hotel Gyula - Napi árak félpanziós ellátással
Aqua Hotel Gyula
34.950 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Gesztenye Kávézó & Falatozó Kondoros vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 390 városban járt márFelfedező - 2714 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 30300 feltöltött kép
Gyenge 2024. június 26.egyedül járt itt
A Gesztenye büfé klasszikus street food fogásokat kínál, szendvicseket, hamburgereket, wrapeket, hot dogokat, és melegszendvicseket. Jómagam egy sima hotdogot kértem, amit mikróban melegítettek. Egy gyenge kiflibe átlagos virsli került és átlagos mustár. 850 ft volt. Ennél sokkal jobbat eszik az ember bármelyik benzinkútnál.
Gesztenye Kávézó & Falatozó Kondoros - EgyébGesztenye Kávézó & Falatozó Kondoros - EgyébGesztenye Kávézó & Falatozó Kondoros - EgyébGesztenye Kávézó & Falatozó Kondoros - EgyébGesztenye Kávézó & Falatozó Kondoros - EgyébGesztenye Kávézó & Falatozó Kondoros - Egyéb
Még több kép (3 db) >>