Jó 2016. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. március 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szokásos békéscsabai kolbászbeszerző kirándulásunkról hazafelé tartva tértünk be Kondoroson a Csárdába. Nekem nagyon bejött a hely hangulata (kicsit olyan mint egy múzeum), de ami ennél is fontosabb az étkek is. És hát mit is ehetett volna az ember egy ilyen helyen? Természetesen gulyást, utána meg frissen sült pecsenyét. Ebéd után még körbenéztünk a Csárda környékén is, az is nagyon szép, rendezett volt. Az a nagy gond, hogy az ilyen kirándulásaink alkalmával általában Szarvason állunk meg a Holt-Körös parton halászlevet enni, így most majd a jövőben főhet a fejünk, hogy Kondoros vagy Szarvas....:))
Mindig örömteli, ha az ember fejlődést tapasztal. Tavaly nyáron egy kedves jóbarátommal ismét betértünk a Kondorosi csárdába. A zene sajnos nem autentikus népzene volt, hanem valami giccsbe hajló mű. A kiszolgálással nem voltunk megelégedve, sem segítőkésznek, se kedvesnek nem mondanám a pincér...
Ez a csárda egyszerűen csodálatos, kihagyhatatlan élmény! Hétköznap lévén menüt kértünk. Finom zöldséglevest kaptunk nagy tállal, majd mustáros sült volt tésztával. Salátát is kértünk hozzá. Minden finom volt, bőséges és gyors a kiszolgálás. Utána a múzeumi részt jártuk végig. Gyönyörű,...
Na jó, de miért a csárdában őrölnek éppen? Itt Rózsa Sándor szokott örülni, nem isten malmai őrölni. Elég az hozzá, hogy délkeletről hazafelé tartván terv szerint a Kondorosi Csárdába készültünk ebédelni. Elég jó ötletnek tűnt. Meg hát van is bizonyos közismert hangulata. az ember meg vonzódik az...