Jó 2016. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. március 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szokásos békéscsabai kolbászbeszerző kirándulásunkról hazafelé tartva tértünk be Kondoroson a Csárdába. Nekem nagyon bejött a hely hangulata (kicsit olyan mint egy múzeum), de ami ennél is fontosabb az étkek is. És hát mit is ehetett volna az ember egy ilyen helyen? Természetesen gulyást, utána meg frissen sült pecsenyét. Ebéd után még körbenéztünk a Csárda környékén is, az is nagyon szép, rendezett volt. Az a nagy gond, hogy az ilyen kirándulásaink alkalmával általában Szarvason állunk meg a Holt-Körös parton halászlevet enni, így most majd a jövőben főhet a fejünk, hogy Kondoros vagy Szarvas....:))
Pedig minden olyan jól nézett ki. Vagyis a hely: Az épület kívül belül felújítva, csárdastíl csak annyi, amennyit a hely szelleme és történelme megkíván, de egyébként elegáns berendezés, terítés, már inkább éttermi jelleggel. Pedig minden olyan jól indult. Vasárnap fél 2 tájban érkeztünk...
Mindig örömteli, ha az ember fejlődést tapasztal. Tavaly nyáron egy kedves jóbarátommal ismét betértünk a Kondorosi csárdába. A zene sajnos nem autentikus népzene volt, hanem valami giccsbe hajló mű. A kiszolgálással nem voltunk megelégedve, sem segítőkésznek, se kedvesnek nem mondanám a pincér...