2024. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. december 4.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Pedig minden olyan jól nézett ki. Vagyis a hely: Az épület kívül belül felújítva, csárdastíl csak annyi, amennyit a hely szelleme és történelme megkíván, de egyébként elegáns berendezés, terítés, már inkább éttermi jelleggel.
Pedig minden olyan jól indult. Vasárnap fél 2 tájban érkeztünk ebédelni, és ekkor már egyáltalán nem volt sok vendég. A pincér gyorsan az asztalunkhoz jött, pillanatokon belül hozta is nekem a kis adag szilvás Unicumot. Már ez sem volt tökéletes felszolgálású, de még nem tudtuk, hogy csak a kezdete a súlyosabb problémáknak.
Innentől kezdve ugyanis majdnem minden elromlott, sőt kifejezetten rossz lett. A rendeléstől kezdve kb. háromnegyed óráig semmit nem kaptunk enni! Közben az utánunk jövő vendégek két asztalnál is már vígan fogyasztották ebédjüket. Mi viszont egyre elcsigázottabban hallgattuk a rémes háttérzenei egyveleget, amivel szórakoztatni hiszik a vendégeket.
Amikor már kopogott a szemem az éhségtől, szóltam a pincérnek, hogy ennyi idő alatt legalább egy töpörtős pogácsát hozhatott volna, hogy ehessünk valamit. Ekkor beszaladt a konyhába, és hozta végre a két főételt. Hozzátéve, hogy a szakács elnézésünket kéri. Üzentem a szakácsnak, hogy tanuljon meg inkább főzni, úgy ahogy egy étteremben kell.
A két főétel közül csak az egyik volt frissen készült, ám ennek az elkészítése sem telhetett annyi időbe, amíg vártunk rá, miközben sokáig nem is volt más rendelés az étteremben. A Falusi legényavató néven kínált étel ugyanis csak egy burgonyás palacsinta raguval megtöltve. Erről a töltelékről azt írják az étlapon, hogy szárnyas és sertés húscsíkok csípős paprikával, paradicsommal és gombával. Hagymát nem említenek, pedig hát a ragu nagy része az olcsó hagyma volt, a sertéshús pedig bolti minőségű baconcsík. Ráadásul a csirkehús darabkákkal együtt, összesen sem lehetett öt deka a hús, amit kaptam a 3400 forintos ételben. De legalább a palacsintát tudná a szakácsuk rendesen megcsinálni! Az egyik oldala ugyanis fekete foltosra volt égetve.
A párom marhapörköltet evett, középszerűnek mondta. A desszertként rendelt túrógombóc előírásszerűen könnyű volt, de ez már nem segített az addigiakon.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (11)
Még több kép (1 db)
Kondorosi Csárda további értékelései
2024.12.25a párjával
Férjemmel szarvason töltöttük az ünnepeket és a szállásadónk ajánlotta. Nem csalódtunk finom ételek figyelmes,kedves felszolgáló .Csak ajánlani tudjuk
2024.06.26barátokkal
Mindig örömteli, ha az ember fejlődést tapasztal. Tavaly nyáron egy kedves jóbarátommal ismét betértünk a Kondorosi csárdába. A zene sajnos nem autentikus népzene volt, hanem valami giccsbe hajló mű. A kiszolgálással nem voltunk megelégedve, sem segítőkésznek, se kedvesnek nem mondanám a pincér...
2023.08.23a párjával
Ez a csárda egyszerűen csodálatos, kihagyhatatlan élmény! Hétköznap lévén menüt kértünk. Finom zöldséglevest kaptunk nagy tállal, majd mustáros sült volt tésztával. Salátát is kértünk hozzá. Minden finom volt, bőséges és gyors a kiszolgálás. Utána a múzeumi részt jártuk végig. Gyönyörű,...
Hárs Thermál Hotel Gyomaendrőd
90.100 Ft / 2 fő / 2 éjtől választható ellátással