Linda Pékség Környe

3,5Ételek / Italok
2,5Kiszolgálás
2,5Hangulat
3,5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Árpád Tatabánya - Napi árak reggelis ellátással
Hotel Árpád Tatabánya
30.750 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Szépia Hotel Zsámbék
Hotel Kiss Tata - Pihenés 60 felett - senior ajánlat
Hotel Kiss Tata

Linda Pékség Környe vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2659 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29148 feltöltött kép
Átlagos 2024. július 12.barátokkal járt itt
Tatáról Mórra utazva esett útba Környe, ez a 4500 lelkes község. Megálltunk a Linda pékségben némi desszertet venni, mivel mindketten mákrajongók vagyunk, egy mákos rétesre esett a választásunk, az épp elég volt, elvégre nem akartunk jóllakni, Móron is akadt izgalmas gasztro-célpont. A Linda pékség átlagos albán egység, 3 pont.
Linda Pékség Környe - EgyébLinda Pékség Környe - EgyébLinda Pékség Környe - EgyébLinda Pékség Környe - EgyébLinda Pékség Környe - EgyébLinda Pékség Környe - Egyéb
Még több kép (3 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Átlagos 2023. március 7.a párjával járt itt
Távol álljon tőlem, hogy mindenféle pékségekbe csak úgy bejárjak minden ok nélkül, kiflicsücsökért, vagy bármiért, de ez úgy volt, hogy Környére értünk, mindig abba a tipikus elágazásba botlik bele az ember, ami a templom előtt ágazik ketté, és vagy innen jön vagy onnan, összefolyik az út és egy visz tovább.
Linda Pékség Környe - Külső képLinda Pékség Környe - Belső