Elsőre kicsit bonyolultnak tűnt a szobákhoz vezető út ( a kő épületben voltak a szobák) de utána már könnyen eligazodtunk. A szobák nem túl nagyok, de kényelmesek, tiszták voltak. Minibár feltöltve. A wellnessrészlegben minden megtalálható, gőz, infraszauna, finn szauna, egy kisebb medence, kinti jakuzzi. Szerencsénkre abban az időpontban kevés vendég volt, így mindent tudtunk várakozás nélkül használni, de ha sokan vannak, szerintem eléggé zsúfoltság lehet. Különösen tetszett a relaxációs szoba a fűtött kőágyakkal, kellemes hangulattal, és a kinti jakuzziból élvezni a természetet, a szép napsütést. Kint egy kicsit messzebb a wellness részlegtől található egy hatalmas úszómedence, és egy gyerekpancsoló, napágyak, napernyők, bár, körben a hegyek, nagyon hangulatos, nyugodt minden. Az ételekkel meg voltunk elégedve, finomak voltak, és mindig találtunk kedvünkre való fogást, de inkább átlagosnak mondanám a kínálatot és a tálalást is, mind a reggeli, mind a vacsora tekintetében. A személyzet kedves, figyelmes. A környéken nagy kirándulásokat lehet tenni, vadállatokat is láthatunk, a hotel vendége esténként egy róka volt :) Sok lehetőség van a szállodán belül is kikapcsolódni, bowling, pinpong, darts, stb. , játszótér. Aki el szeretne vonulni a világtól egy igazán eldugott helyre, csendre, nyugalomra vágyik, azoknak ajánlom. Térerő és mobil internet alig-alig. Mi nagyon jól éreztük magunkat, visszamennénk.