Gyönyörű környezetben helyezkedik el a hotel,aki túrázni szeret,az kielégítheti igényeit. Csodálatos a belső wellnesz tér különleges hangulatú. Nagyon modern felszereltségű az egész hotel,a kinti strand része is kiváló. A személyzet kedves baráti és nagyon segítőkész.
Régóta dédelgetett tervünk valósítottuk meg, amikor két barátnőmmel 3 napot töltöttünk a hotelben. Minden szempontból elégedettek voltunk, az ellátás kitűnő és bőséges, a táj gyönyörű, a személyzet nagyon kedves. Bármikor visszamennék
Megérkezésünkkor a szoba tele volt hajjal, a klímát nem igazán mertük használni ráférne egy nagy takarítás.A welness és az úszómedence tiszta volt. A személyzet kedves a programok jók kíváló hely a pihenésre,túrázásra.Ajánlom ismerőseimnek.
Gyönyörű környezet és szolgálatkész személyzet fogadott az érkezéskor. Mivel még nem jártunk a hotelben nem ismertük a lehetőségeket, készségesen igazítottak útba. Az étterem kínálata teljesen kielégítő és ízletes volt. A wellness részleg magas színvonalú és változatos. Sokféle sportlehetőséget kínál.
Gyönyörű környezet.Aki szereti a természetet mindenképp menjen oda. Remek wellness részleg.Minden van ami szem szájnak ingere. Az ételek kiválóak. A szállás tiszta,a személyzet kicsit lassú,de ez betudható a környezet nyugalmának.
A hotel elhelyezkedése kiváló. Sok lehetőség van kirándulni. Nagyszerű a wellness, a kültéri medencék kicsiknek és úszóknak, jól kialakítottak a közös helyiségek, a hotel valóban gyermekbarát. A konyha és az éttermi személyzet elsőrangú. DE: a mi standard szobánk ablaka egy hátsó udvarra nézett, az oda kivezetett szellőzők nappal zúgtak, olykor még egy traktor is forgolódott ott.
Nagyon szép 3 éjszakánk volt. Lenyűgöző a környezet, csaknem kifogástalan az ellátás. A wellness-szolgáltatás tökéletes. A környezet is csodálatos. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki aktívan szeret pihenni, kikapcsolódni.
Gyönyörű helyen található a szálloda. Nagyon kedvesek, segítőkészek a dolgozók. Minden igényt kielégített, finom volt valamennyi alkalommal a reggeli és vacsora! Nagyokat kirándultunk, utána jól esett a wellness részlegben a lazítás!
Nanyon kellemes környetet, a személyzet nagyon kedves és előzékeny,az animátorok alkalmazása nagyon jó ötlet volt! Értenek a gyerekek nyelvén. Azt sajnáltam hogy nem volt a szállodánál használható gyermek kerékpár . Összefoglalva : Remek 4 napot töltöttünk a szállodában
Gyönyörű környezetben izléses szállás. Kedves, figyelmes személyzet. Tiszta szoba, romantikus terasszal, zavartalan nyugalom. Jó túrázási lehetőségek a szállás közvetlen közelében. Reméljük egyszer visszatérünk.
2625Kóspallag, Kóspallag - Nagyirtáspuszta, az erdő közepén