Abszolút központi elhelyezkedés egy 17. századi barokk épületben. A cukrászda az azonos nevű szálloda földszintjén található, saját cukrászüzemmel rendelkezik. A beltér berendezése a régi barokk időket idézi, sötétebb tónusú, karfás, kárpitos nehéz fotelekkel. Ugyanakkor a kinti terasz modern, mediterrán hangulatot áraszt, süppedős kanapéval és sok zöld növénnyel.
A teraszról rálátni a közeli Jézus Szíve templomra, illetve a Fő térre is. A pultban jól ismert, hagyományos, fősodratú tortaszeleteket, süteményeket láttunk, pl. csokitorta, puncstorta, marcipán szelet, oroszkrém torta, valamint elég széles választékot marcipánból, aminek a gyerekek nem tudtak ellenállni. Míg a sütik árfekvése átlagos, vidéki viszonylatban korrekt, 400 Ft körüli szeletárakkal, addig a marcipánokat én drágállottam, a közepes méretű figurák 1180 Ft-ba kerültek. A marcipánokon kívül egy Eszterházy tortát választottunk, amitől nem igazán jöttünk lázba. Középszerű és túlságosan édes volt. A kiszolgálás lassú, kényelmes, egykedvű. Ebből a helyből szerintem sokkal többet, jobbat ki lehetne hozni, de úgy láttuk, így is jól megy, folyamatosan sok vendéget láttunk. Fagylaltot is árusítanak, a fagylaltkelyhek és a koktélok mutatósak. A mosdó kissé avítt és nem volt elég tiszta. Összességében a hangulat miatt ajánlom.
Az üdítőket egy szál szívószál kíséretében hozta ki a hölgy, feltételezem, hogy a poharakat neki kellett volna elmosogatnia és az akadályozta volna, hogy a férfi-ismerősével az üvöltő rádió mellett társalogni tudjon....Miközben mi voltunk "A" vendégek. Fájdalmas, hogy még mindig itt tart a honi vendéglátás.
Szivem csücske Köszeg egy csodás város,csodás,becsületes emberekkel. A főtéren helyezkedik el,minden egy helyen- Jézus szive templom,vásárlási lehetőség-sétáló utca,szökőkút,finom pékség. . . Arany strucc cukrászdához,étterem és szálloda is tartozik. legrégebbi hely ami üzemel.