Minden kedves vendégünket megújult étlappal házias és különleges ételekkel várunk! Vállaljuk rendezvények lebonyolítását. Napi menü előrendeléssel fogyasztható 650, illetve 890 Ft-ért! Őszintén reméljük, hogy kellemesen tölti idejét nálunk és szolgáltatásunkkal elégedett lesz!
Étlapunkat úgy állítottuk össze, hogy a hagyományos magyar konyha hívei és az újdonságokat kedvelők is találjanak fogukra valót. Tisztelettel: a Vendéglő személyzete
Az étterem kitűnő, a kiszolgálás és a konyha egyaránt. A felszolgálás és a Szakács Zseniális az ételek nagyon ízletesek finomak. Mindenkinek ajánlom, érdemes odamenni.
A szállásunktól 300 méterre, város központban, a vár melletti főúton található az étterem, Kék-túra pecsételő pont az udvarban. Az étterem berendezése hangulatos, magyaros. A kerthelyiség csendes az épület hátsó részében kialakított, nem nagy, de mégis tágas terasz csodaszép lugassal.
Baráti társasággal voltunk itt több napon keresztül is itt ettünk, mert az ételek finomak, bőségesek, és változatosak, az italok hidegek és sok félék. A pincérünket pedig imádtuk. Hogy őszinte legyek elsőként nem tudtam eldönteni, hogy mi baja van :) de hamar kiderült, hogy Ő egy egyéniség fantasztikus gesztikulációkkal és mimikával, félelmetes fahumorral. A mosdók tiszták, jól felszereltek, a kiszolgálás gyors és udvarias. Ár/érték megfelelő. Semmi luxus, vagy flanc, de minden a helyén volt. Túráztunk a térségben több napon át és este fáradtan, porosan és sokszor kicsit "zaklatott megjelenéssel" is szívesen fogadtak, nem éreztük feszélyezve magunkat. CSak ajánlani tudom.
Egy hosszú és fáradságos túra után tértünk be az étterembe. Előre kinéztük. Nagyon hangulatos már kívül is. Bent a kerthelyiségben ültünk le. A lugas alatt. Nagyon gyorsan jött a felszolgáló. Az étlapon a választék bőséges volt. levest és egy tálat rendeltünk. Viszonylag gyorsan elkészültek a sültek. Ízletes és bőséges. ketten nem birtunk el az egy személyes tállal.
Lassú volt a kiszolgálás, közel 1 órát vártunk az ételre, ami egyébként finom volt, bár egy kicsit kikezdte a szájpadlásomat és az ínyemet. A köret nem volt benne az árban, külön tételként volt felszámolva. A számlát is csak 15 perc elteltével tudtuk rendezni, holott többször elhaladt mellettünk a pincér és a művelet nem tartott volna tovább fél percnél. A ruhánkat átjárta az ételszag, azt még másnap is éreztük magunkon.
Családias étterem, udvarias kiszolgálás. Édesapám járásában korlátozott, maximálisan segítettek elhelyezni Őt a megfelelő asztalnál. Nagyon jó konyhát visznek. Már több éve járunk ide, de amíg csak lehet és tudunk jövünk! Igaz a mellékhelyiség hagy egy kis kivánni valót maga után, elavult, csúszós a pára miatt, nem lehet szellőztetni. De az ételek kárpótolnak mindezért!
Nagyon kedves, udvarias kiszolgálás. Nem tapasztaltam a korábban említett negatívumok egyikét sem. A rendelt ételek nagyon ízletesek és kiadósak voltak. A kerthelyiség hangulatos, bár lehetne a tisztaságon egy kicsit javítani. Összességében elégedettek voltunk, máskor is visszatérünk.
Bármikor jártunk erre, bementünk enni. Nagyon finom ételek, kedves felszolgálás. Nem kellett sokat várni a rendelés felvételre és a kiszolgálásra sem. Szívesen jövünk ide
A vacsora igazán ízletes étek, de szememben igencsak nagy vétek, hogy nem tudhatjuk meg, mi a név eredete. . ezért kitaláltam egyet ott helyben, izibe. . . Mivel anno a Tábornok itt tanyázott, ellepték Kőszeget a kékruhás huszárok. . S mivel esténént egy kis szórakozásra vágytak, ők bizony rendszeresen erre a helyre jártak.
Erősen kétes tisztaságú hely; az abroszon morzsák, paprikamagok, a kikészített - elvileg tiszta - evőeszközök közül egyiken-másikon meghatározhatatlan ragacsos anyag. Szerencsére a belső teremben kevés a vendég, így a környező üres asztalokról végül sikerül összeválogatnunk magunknak látszólag elfogadható tisztaságú étkészletet.
Tipikus harmadosztályú kisvendéglő fíling. Az első benyomások tehát nem túl bíztatóak, így a rendelésnél inkább biztonsági játékra megyek és megpróbálom kerülni a "speciális" fogásokat. A felszolgáló lányok gyorsak és kedvesek, a rendelések is hamar megérkeznek, bár az is igaz nem vagyunk sokan, 5-6 asztal foglalt csupán, ezt persze egyáltalán nem bánjuk. A májgombóc leves fogyasztható, bár a májon sajnos több helyen szétrághatatlan, hártyás részek maradtak, melyek némileg megnehezítették a leves elfogyasztását. A sonkával sajttal töltött csirkemell viszont egészen rendben van, bár a köretként rendelt rizibizi picit száraz de burgonyakrokettel kiegészítve egészen jól csúszik, így végül a főfogás az utolsó morzsáig elfogy. Kirívó konyhai melléfogások nincsenek, de semmiképpen ne készüljünk felejthetetlen gasztronómiai élményre.
kétszer jártunk itt, egyszer ebédelni, egyszer vacsorázni. Mindennel meg voltunk elégedve : a gyorsaságra nem lehet panasz, az ételek pedig finomak és bőségesek voltak. Nem olyan érzéssel jöttünk ki, hogy kevés volt. Az étlapjuk nem elérhető, vagy ha igen én nem találtam, így lefotóztam az étteremnél. Feltöltöm ide, hátha valakinek így egyszerűbb lesz a döntés!