Minden kedves vendégünket megújult étlappal házias és különleges ételekkel várunk! Vállaljuk rendezvények lebonyolítását. Napi menü előrendeléssel fogyasztható 650, illetve 890 Ft-ért! Őszintén reméljük, hogy kellemesen tölti idejét nálunk és szolgáltatásunkkal elégedett lesz!
Étlapunkat úgy állítottuk össze, hogy a hagyományos magyar konyha hívei és az újdonságokat kedvelők is találjanak fogukra valót. Tisztelettel: a Vendéglő személyzete
Más forrásból már sokat hallottunk a helyről, a barátságos légkörröl. Így nem volt kérdéses hogy kőszegi hosszú hétvégénk első vacsoráját itt fogyasztjuk el. Nekem ugyan sikerült egy kissé jellegtelen, átlagos ételt kifognom, ami adagban sem volt túl nagy, párom viszont szalontüdőt rendelt, ami elég ritka az étlapokon. Na ő aztán kapott egy lábossal, és elmondása szerint igen finom is volt :-)
Minden évben legalább egyszer ellátogatunk Kőszegre, ebbe az Alpok alján található gyöngyszem-városba. Tavaly fedeztük fel a Kék huszár elnevezésű éttermet, s mivel akkor is kellemesen időztünk ott, gondoltuk idén is hűek leszünk a helyhez, s ismét ide tértünk be ebédelni.
Nagyon sokan voltak, telt ház volt, néhány percet várnunk is kellett, de ez az idő hamar eltelt, hiszen a söntésben álló pincér közvetlensége lerövidítette azt. Finomat és sokat ettünk, barátságos áron. Viszont annak ellenére, hogy miután leültünk, addigra sokan már távoztak, s velünk együtt 3 asztalnál ettek csupán vendégek--nagyon sokat kellett várni az ételek kihozatalára. ( Levesünk 3/4 óra elteltével érkezett! ) A másik negatívum, ami már tavaly is szemet szúrt az az, hogy a parasztház jelleghez nem illő a belső berendezés, a textíliák. Ettől függetlenül ajánlom mindenkinek, bőséges a választék, udvarias a kiszolgálás.
Barátaink ajánlásával, együtt ebédeltünk meg! A felszolgálók figyelmesek és segítőkészek voltak! Az étlap kínálata bőséges, már-már nehéz választani a kínálatból! Talán két étel nem volt rendelhető, de ezt azonnal el is mondta a felszolgáló! A megrendelt ételeket egy időben hozták ki, melegen!
Az árak barátságosak, az adagok nagyok! Külön kérés nélkül csomagolják a megmaradt ételeket! A hely maga "retrós hangulatú", számunkra az óbudai kiskocsmák hangulatát idézik - jelen esetben többszörösen pozitív előjellel! Mindenkinek ajánlom és visszatérek ide!
Többször ebédeltünk itt családdal, majd az utóbbi időben két nagy alkalmat is itt tartottunk meg, születésnapot, több főre, előre lefoglalva. Az étel mindig finom, a kiszolgálás mindig gyors az eladók kedvesek :-)Rugalmasan teljesítenek minden kérést. Az árak barátságosak, csak ajánlani tudom. Főként a kerthelyiséget a fa árnyékában Én biztosan visszatérek :-)
A konyha kiváló, a kiszolgálás gyors és precíz, a személyzet hölgy tagja kedvesek, mosolygósak, Péter a Főúr azt a felszolgálót testesíti meg, akikről ma már csak legfeljebb a tankönyvekben írnak. Aki innét üres hassal megy el, az bizony az ő baja. :) Ajánlottam korábban is ide látogató barátaimnak és kivétel nélkül pozitív visszajelzést kaptam. Rita, Lilla, megérdemlitek a sok szívecskét!
Decemberben jártunk Kőszegen egy nagy baráti társasággal. Eldöntöttük,hogy ott töltjük a szilvesztert. Igaz a szálláson mindenki főzőcskézett,de egy séta alkalmával meg láttuk a Kék Huszárt. Mivel olyan jól nézett ki,így bementünk és nem csalódtunk. A kiszolgálás gyors volt és barátságos.
Volt aki vad pörköltet rendelt,de volt olyan is aki rántott húst. Kipróbáltuk a két személyes tálat. Minden étel finom és bőséges volt. A két személyes tál 3 embernek is elég volt. Miután mindenki jól belakmározott,teli hassal nyakunkba vettük a várost.
A Kék Huszár Étterem a Jurisics-vár tőszomszédságában várja vendégeit. Az étterembe belépve kicsit lehangoló környezet fogadott minket. A felszolgálók udvariasak voltak, ételeink viszonylag hamar elkészültek. Az étlap kialakítása nagyon esztétikus, az ételek mennyiségével sem volt problémánk, de ami az ízüket illeti, ettünk már finomabbat is.
Január elején jártam az étteremben barátokkal. A hely kissé hideg, a hangulat pocsék, a helységben zsírszag terjeng. A kiszolgáló figyelmes, az első fogás a húsleves hatalmas tálban érkezett. Finom házi májgombóc, átlagos ízek. Másodikként gyerekmenü rántott husi, hasábburgonyával. Hatalmas adag, dupla szelet, finom friss, a krumpli is hibátlan.
Barátom megspékelte a rántott husiját még sajttal, besütve, sonkával megtöltve. Ízletes volt, finom és hatalmas adag. Aki olcsón sokat és jót akar enni, annak ajánlom, de távozni hamar kell, a hely maga lehangoló.
Pàr napos kőszegi pihenésünk alatt ma szerettünk volna a Kék huszàr vendéglőben ebédelni, mert jò véleményt làttam a neten erről a helyről. Beléptünk ùgy délutàn 3 körül az étterembe a tàrva nyitva hagyott ajtòn. Bent nagyon hideg volt.
Gondoltuk, bejjebb hùzòdunk a màsik helyiségbe, hàtha ott le tudjuk tenni a kabàtot. Ott is jéghideg fogadott bennünket. Mindemellett, zavarò toalett-szag terjengett a levegőben. Kabàtban leültünk, hogy rendeljünk. Az étlapon talàlhatò kínálat szimpatikus volt, de egyszerűen elment a gusztusunk az evéstől. Így szégyen, nem szégyen, felàlltunk és eljöttünk. Szerintem ilyen dolgokra is oda kellene figyelni, hogy egy vendég ne 15C°-ban fogasszon, büdös levegőben. Ja, és rajtunk kívül nem volt vendég az étteremben. Lehet, hogy nem véletlen?
Az ország legjobb étterme! Nagyon finom, ízletes és hatalmas adag ételt kap a betévedő vendég. Mi véletlenül, minden nap betévedtünk, míg Kőszegen tartózkodtunk. Szinte mindent kipróbáltunk, semmiben nem csalódtunk. Nagyon kedves, segítőkész és közvetlen a kiszolgáló személyzet! Külön dicséret a szakácsnak! Köszönjük a minden napi tele hasat!