Vas és Zala megye több városában találkoztunk már a Zalaco Pékség üzleteivel, próbáltuk, kóstoltuk termékeiket. A tradicionális, közérthető vonalon haladnak, nem újragondolt, nem ilyen-olyan mentes péksüteményekkel operálnak. Kőszegi pékségük a Fő téren, a Tourinform iroda mellett található.
Belépve láttuk, hogy belülről van átjárás a szomszédos Tejivó felé is, és a Tejivóban is kapható a Zalaco péksütijei közül néhány. Délután már eléggé le voltak fosztva a polcok, viszont reggel még széles kínálatból lehetett választani, igaz, akkor az üzlet előtt kellett várakozni jócskán - a vírusveszély miatt. Elvárják és kérik, hogy a vásárlók viseljenek maszkot, illetve bent ne alakuljon ki tumultus. A kenyereket nem kóstoltuk, a péksütik közül a klasszikus kakaós csigával nem lehet melléfogni, a sós rúd is korrekt, de a croissant is jó, elég nagy méretű, dundi. Gyors, pörgős kiszolgálás, barátságos árfekvés.