Üdvözöllek! Az apartman az Óváros közepén fekszik. Gyalogosan minden látnivaló körbe járható. A házigazda, kedvezményes kuponfüzettel kedveskedett, látnivalókról térképpel Ingyenes parkolójegyet lehet igényelni hétköznapi tartózkodás esetén. Meglepően tiszta, konyhája jól felszerelt, szobái tágasak,kényelmesek, ízlésesen berendezve.
Az apartman meglepően tágas és jól felszerelt volt, és természetesen tökéletesen tiszta, ráadásul közvetlenül a belváros közepén helyezkedik el. A vendéglátó házaspár rendkívül kedves volt, több meglepetéssel is kedveskedtek, például belvárosi parkolóbérlettel és kedvezményekre jogosító kuponfüzettel.
Úgy látszik más még nem értékelte ezt a szállást, csak én, de ismét meg kell tennem, mert most is ebben a vendégházban töltöttük a húsvétot! Megint gyönyörű 5 napot töltöttünk itt, a szállás a megszokott tiszta, jó, kényelmes volt! Nagyon szeretjük ezt a helyet, és Péter, a tulajdonos régi ismerősként üdvözöl minket minden alkalommal!
A megszokott minőség, a kiváló hely (Kőszeg Főterén van a lakás), a kedves fogadtatás, a tisztaság, a kényelem mind-mind okai annak, hogy (remélhetőleg már nyáron), ide visszatérünk!