A 44. főűt mellett,betértünk mert éhesek voltunk. . Pont 11. 18 kor. . Ki volt írva ebéd 12. 00-tól. . Mivel étterem egy forgalmas út mellett gondoltuk azért kapunk valamit. Naivak voltunk. A hölgy közölte, hogy hétvégén sok vendég volt és nincs most semmi, csak 12 óra után. . Ennyi. . Semmi olyan, hogy addig üljenek le valamit inni vagy ilyesmi.
2017. augusztusában tértünk be az étterembe. A neve nagyon megtetszett és amikor beértünk hűen tükrözte a nevét. A berendezés nagyon szuperül van megcsinálva és a fa asztalok egyszerűen csodásak. Barátnőm is csatlakozott hozzánk és szeretett volna kérni az ásványvíz mellé citromkarikát, amit azt gondoltuk, hogy nem nagy kérés.
Válaszként azt kapta, hogy nincs citromkarika. Bele is nyugodott , nem annyira nagy gond ez. Az étel finom volt, de sokat kellett várni amíg megérkezett. Ekkor jött a csoda, hiszen az ételén diszítésként vajon mit talált? Citromkarikát. . . nem is értettük ezt az egészet. . nem az a lényeg, hogy a vendég elégedett legyen ? Csalódva távoztunk az étteremből.
Ez egy benzinkútnál lévő autóspihenő étterme. Azért Flinestones, mert a kerti padok, és a székek úgy néznek ki, mint a kőkorszaki szaki rajzfilmben, a gyerekeknek egy „autó” is rendelkezésre áll, igaz fixen lecsavarozva. Belül inkább kocsma kinézete van, mint étterem. Bárpult, a bárnál székek, de vannak boxos asztalok is.
Lehet, hogy ez a baj, mert eltűnik a vendég a boxokban és a pincér nem találja. Csak sokára talált meg a pincér (kb 10 perc), holott senki nem volt az étteremben. Az étlap tartalmas ételekből: rántott hús, rántott sajt, saláták stb áll. Rendeltünk, majd eltelt fél óra. Gondoltam ez tényleg frissen sütött lesz. Aztán jött még egy pár, attól is felvette a rendelést, majd még egy, attól is felvette a rendelés, majd az előbb érkező párnak kihozta az italt, aztán annyi. Újabb félóra telt el, mire a legkésőbb jött pár már aggódni kezdett, hogy elkésnek. Kb egy óra múlva a rendeléstől számítva meg is kaptuk a frissensültet, ami tényleg frissensült és elég becsületes adag volt, bár nem tudom miért kellett ezért egy órát várni. Ezután következett a legkésőbb jövő pár italkihozatala, de ők már nem akartak enni, sőt egyből kérték a számlát is, vajon miért?