Ettünk ízre, látványra egyaránt kifogástalan carpacciot, üde, harmonikus paradicsomlevest, a műfaj csúcsát képviselő, sötét és kristálytiszta erőlevest petrezselymes grízgaluskával, vegyes haltálat, amin volt lazac, fogas és garnéla, hagymás rostélyost, amit ízletes pecsenye mártással tálaltak, erdei gombás szarvasragut zsemlegombóccal, jól sikerült tökmag-parfét (íme, a tökmagolaj újabb remek felhasználása desszertfronton az Őrség Aranya „országtorta” után), mákos rétest áfonyahabbal és jó állagú, jó ízű csoki-mousse-t. Tartanak egy sor fűszeres olíva-olajat és kellően durva darálásra beállított borsőrlőt, a carpacciohoz mindkettőnek hasznát vettük. Cseh kisüzemi söröket kínálnak, s mint a hely neve is mutatja, remek pálinkákat, végül, de nem utolsó sorban a borokat is értő kézzel válogatták össze. Külön élmény a beltér is, régi térképek a falon, gerendás mennyezet, nyers tégla, marasztaló, meghitt, otthonos atmoszféra veszi közbe a vendéget. Az árfekvés baráti, figyelmes, udvarias, kedves a kiszolgálás. Nagyon jó hely a Tőserdei pálinkaház, jó szívvel ajánljuk mindenkinek,