Tulajdonképpen nem egy nagy fogás, nem is ajánlom különö9sképpen, nincs ebben sok különlegesség, érdekesség. Amúgy az Őrségben meg Zalában számtalan izgalmasabb harangláb van. A rédicsi tobzódás után volt egy kérdés, hogy nem ment még le a nap, az utolsó idejét járja a mai pályájának, na, mit válasszunk?
A gosztolai kápolnát vagy a lendvadedesi haranglábat? Egyik sem volt túl vonzó, viszont szép, kanyargó erdei úton ereszkedsz le a völgybe, Lendvadedes előtt meg van egy hosszú tó, naplementetájt ajándék a szemnek. Így aztán Lendvadedes. És hát kb. ilyen a harangláb ott.